- vem sa att det ska vara lätt?

Den här dagen började rent åt helvete. Gustaf har sovit alldeles för lite inatt och imorse vaknade han upp med feber och en hejdundrande förkylning. Jahapp, kul såhär en dag innan dop. Vid 10 hade vi tvättid, letade som en tok efter nycklarna, frågade Wilma om hon hade sett dom, tillslut smsade jag Ch och frågade, fick till svars "fan...". Förstod direkt att han fått med sig dom till jobbet. Så sprack det och det komiska är att i tvätten ligger alla våra kläder vi ska använda imorgon. Ni anar inte hur arg jag var imorse, mest över att jag lagt ner helt nya kläder i tvättkorgen. Jag tvättar alltid nyinköpta kläder innan dom ska användas men hade jag skippat att lägga ner dom i tvättkorgen hade vi åtminstone kunnat använda dom iallafall. Det känns inte speciellt fräscht att plocka ur nu när de legat bland smutstvätt ett tag. Så jag har försökt hittat nödlösningar.
Senare lyckades jag bränna mina tårtbottnar, glömde helt bort tiden så det var bara kasta ner allt i soporna. Börja om, inse att äggen är helt slut. Okej? Ta sig tid att springa och handla. Någon gång här i mellan funderade jag seriöst på att bara lägga mig i sängen, gråta och strunta i allt. Men det gjorde jag inte. Vi kom iväg till affären och påvägen lämnade jag av Wilma hos hennes pappa. Hon åker tillsammans med dom till kyrkan imorgon, vi måste nämligen åka redan klockan sju på morgonen, så får hon lite extra sovmorgon istället.

När jag kom hem bestämde jag mig direkt för att sluta stressa, allt blir bara pannkaka då istället. Det fick ta tid, bättre det än att behöva göra om varje sak tio gånger innan det blir bra, bara för att man stressat. Så allt löste sig tillslut ändå och snart är jag helt klar. Det har blivit en del avbrott eftersom jag inte får glömma att underhålla Gustaf också. Men strax hoppas jag att han vill sova för natten, då kan jag fixa med allt som är kvar.
Jag lovar att Ch planerade in att han skulle jobba just idag bara för att slippa göra det här, haha.

Den som påstår att det skulle vara lätt att använda sugarpaste får gärna ge mig några lektioner. Satan vad jag varit förbannad på den här pastan ;) nästa gång ska jag köpa till mallar, det kanske blir ett snyggare resultat då.
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Vad vill du säga?:):

Kom ihåg mig?
RSS 2.0