Argt inlägg

Idag är vi inte glada.. Efter en helt förjävlig helg på jobbet med stress, konflikter och åter igen mera stress, stress och stress, så hade jag hoppas på en relativt lugn måndag. Men fan så fel man kan ha. Varorna kommer sent vilket gör att jag får stressa skiten av mig för att hinna och förhoppningsvis slippa massa mutter och utskällningar. Och självklart är det höstlov just denna vecka, så folket bara strömmar in vid lunchtid. Eftersom helgen var jävligt och gjorde så att vi inte hann förbereda klart allt så satt vi rent ut sagt rejält i skiten idag. Alla var stressade, irriterad och ja allt. Det är personalbrist men chefen vägrar typ anställa fler även fast alla säger att det verkligen behövs. Det blir tydligen för dyrt, bullshit säger jag.. Vi har en gravid tjej som jobbar sin sista vecka nu, vilket gör att vi kommer bli ytterligare en mindre efter det. Jag tyckte så sjukt synd om henne idag, hon stressade så mycket att hon fick ont i magen och höll på att svimma och man såg hur gråtfärdig hon var så Stella sa åt henne att ta en paus, jag försökte få tag på någon annan som kunde hoppa in så att hon kunde gå hem, men ingen kunde. Ännu ett tecken på att det behövs mer personal. Tillslut så lugnade allt äntligen ner sig och vi kunde fixa i ordning allt kaos som var. Jag var på sjukt dåligt humör och ville inget annat än hem. Det känns som att vad man en gör så får man skit endå, de vill att jag ska kunna allt på en gång, annars är man tydligen kass. Förstår inte varför jag tog det här jobbet... Ger det en chans till nyår, eftersom att om man säger upp sig nu så får man inte sin lön. Hur sjukt låter inte det?

Inte nog om att jobbet är kaos så läste jag nyss att Rihanna ställt in sin konsert i kväll pga sjukdom. Lär ju inte bli någon på onsdag då heller...

En positiv sak är att jag fick godkänd på min historia uppgift, vilket var helt otroligt. Men så kommer vi såklart till det negativa också när vi ändå håller på, nästa uppgift ska in på fredag men har jag börjat? Nej och jag vet inte hur jag ska hinna heller. Fml...



Söndag

Så sjukt taggad inför Rihanna på onsdag!! Kommer bli awesome. Helt galet vad tiden gått fort egentligen, köpte biljetterna för flera, flera månader sen. Jäkligt tur att det är en dag som jag är ledig på också, slipper jag leta efter någon att byta pass med.

Nu är det däremot dags att åka till jobbet. Ikväll ska jag plugga och sova tidigt.

Ha en fin dag!



Twilight

Igår var jag typ 30 meter ifrån Robert Pattinson, helt galet! Vi andades lixom samma luft. Det var Twilight fan event på hovet och jag jobbade (såklart), sökte passet typ sekunder efter att det kommit upp, hehe. Vi stängde nästan när allt började så jag gick in och kollade, man fick se massa exclusiva klipp och jag längtar bara ännu mer till premiären av breaking dawn part 1 nu!! Det var helt galet inne på hovet, folk skrek som jag vet inte vad, var exakt som förra året, mest typ 13 åringar också.
Var bara tvungen att skriva att jag sett Edward, the real one!! Snodde med mig en planch hem också, känner mig som 12 år igen, hehe.

Idag har jag jobbat igen, fast i forum. Var galet mycket folk idag så vi fick stressa järnet men det gick bra ändå. Jobb imorgon igen. Och ja, mycket mer än det här händer inte just nu.

En liten video. precis när dom kommer in på scen. Kass kvalite. Hade bara mobilen med mig, synd nog.

Stötte föresten på Robert ute efteråt:) Tog lite bilder och så och blev galet kär!!


Sömnlös

Borde egentligen vara olagligt att behöva gå upp såhär tidigt, typ. Nu spelar det ingen roll eftersom jag ändå inte kunnat sova någonting inatt. Tur att det är jag som har morgonpasset idag och slutar tidigt, annars hade jag varit d-ö-d.. Jag är redan klar för att åka och jobba men det är alldeles för tidigt och jag kommer ändå inte kunna börja eftersom städaren kommer vara där, så jag väntar ett tag till. Känner på mig att det kommer vara sjukt mycket att göra idag. Jag har dessutom fått problem med min hand, eller lillfingret, handleden och upp mot armen. Fingret fastnar hela tiden och en morgon vaknade jag av att det var helt böjt och hade fastnat, trodde först att det hoppat ur led eller något och det illar som fan upp i armen. Det började med att jag torkade ett bord och så högg det till i fingret, typ som sendrag och sen fick jag ett blått streck genom halva handflatan som gjorde svinont. Någon som vet vad det kan vara??

Jag har precis beställt två canvas tavlor och jag hoppas och tror att dom kommer vara fina. Då kan jag ta ner Ch´s hemmagjorda tavlor, hehe. Måste även börja handla julklappar nu, inte långt kvar. Men jag vet ärligt inte vad som händer på julen, känns som att det kommer bli dundertrist. Hade velat åka iväg men det var svindyrt och dessutom är det Andreas som ska ha Wilma i år, vilket gör allt ännu tråkigiare.

Har även ställt mig i kö på några lägenheter men det känns också rätt hopplöst, hamnar typ på plats nummer 100 och då är man rätt så chanslös. Finns ju lägenheter i Vårby och Hässelby, men där vill jag inte ens bo. Då bor jag hellre kvar i den här ettan, även fast den är alldels för liten. Det var en lägenhet som jag hitta och hamnade på plats 20, men då är det lixom 20 stycken som måste tacka nej innan också.

Nä, shit vilket tråkigt inlägg.. Ska åka och jobba nu. Ha en fin dag! :)



historia historia historia

Ahh, jag har pluggat historia i typ fyra timmar nu och jag är fortfarande inte klar. Jag måste typ läsa om frågorna och boken fyrtioelva gånger innan jag förstår någonting. Grejen är den att det skulle vara inlämnat i fredags men jag tänkte dra en story om att datorn kraschat, eller något, BARA för den här gången. Jag tänkte först lägga ner pluggandet och göra det senare istället men jag vet att det inte kommer bli av då, lika bra att göra det nu, eller iallafall ge det en andra chans. Så nu har jag en fråga kvar och sen är jag klar med första inlämmning, om den nu blir godkänd, hehe.

Jag ska hinna med att fixa lite andra saker innan jag går och lägger mig också. Kommer vara aptrött imorgon, börjar jobba klockan sju imorgonbitti och det är sjukt mycket som ska göras.

Nej nu måste jag fortsätta!


Vacker

Alltså hur söt får man vara? Jag var i nynäshamn idag och passade på att hämta Wilmas pass så att vi har det klart redan, även fast det är en månad kvar tills vi ska åka. Lilla plutten! Hon var ett år när passet togs. Var tvungen att ta kort på det och lägga upp här.
Fina underbara unge.



I nynäshamn

 

På väg hem från dagis:)



JAG GER UPP!

Jag försöker och försöker och försöker, men jag förstår absolut ingenting av historia. Imorgon ska den första inlämningsuppgiften vara inne och jag är fortfarande på fråga ett!!! Det känns verkligen inte bra och det kommer nog bli så att jag får skippa att läsa den här kursen. Jag är grymt trött efter att ha jobbat hela dagen och det gör inte saken bättre eftersom jag redan är helt slut i huvudet. Ska ta ett bad och sen ge det max en timme till att försöka lösa resten av frågorna, annars går jag och lägger mig istället.
Varför, varför, varför ska det vara så svårt?????????? GAAAAAAAAAAAH.



Dagens mat

Pasta och köttfärsgratäng.




Och nu lite kina puffar och dumle tillsammans med 2 and /½ man.


Shut up and drive

Nu ska jag ut och brumma lite bil. Så folk får se upp ute på vägarna, känner mig verkligen as kass på allt som har med bilar att göra just nu, men långt där inne så kan jag ju det så det ska nog bli bra tillslut. Ska även försöka fixa nya körlektioner som inte krockar med mitt schema, hur nu det ska gå ihop.

 

Senare ikväll ska vi nog över till Ch´s pappa, men innan dess ska jag hinna storstäda och lite sånt. På min enda lediga dag, det blir jobb imorgon igen, de behövde personal och jag behöver pengar, hehe.

 

Önska mig good luck!



Härliga måndag..

Imorse höll jag på att gå i taket eftersom att vägverket vägrade att svara i telefon, jag kom nämligen på att jag hade en inbokad tid för teoriprov imorgon och jag kände att det inte är någon ide att göra om det nu. Bad Ch försöka ringa eftersom jag jobbade och inte kunde vara borta hur länge som helst men då var det försent att ringa så nu måste jag ändå betala för provet, så sjukt irriterande. Jag har ju en del körlektioner inbokade men måste nästan avboka alla pga jobb. Undrar när fan jag kommer få mitt körkort egentligen...

Imorgon är sista dagen jag jobbar för vecka, eller jobbar på söndag igen men blir lite långledigt vilket ska bli hur skönt som helst. I november däremot så blir det inte mycket ledigt. Alltså grejen är att när jag inte hade heltid så klagade jag på att jag aldrig jobbade men nu blir det typ för mycket istället, haha. Men antar att det är så det är, förstår inte hur jag ska hinna med allt annat bara. Historian går ju åt helvete iallafall kan jag säga, jag fattar ingenting, trodde det skulle vara lite enklare. men jag försöker.

Nu ska jag fixa iordning mig och sen blir det bio, svensson svensson!


It's okay not to be okay.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den kassa uppdateringen, har haft fullt upp med en hel del olika grejer. Bland annat så har jag fått heltidsjobb! En så länge är det helt okej, men verkligen inget jag kommer jobba med hur länge som helst. Jag har varit på upplärning men igår slutade hon som jag ska ta över efter. Så idag har jag fått öppna helt själv, ni anar inte hur nervös jag var innan, var rädd att jag skulle glömma att göra något eller att allt skulle bli kaos, men det gick kanon! Imorgon ska jag stänga:)

Wilma är här också, hon var med min mamma och Vincent idag på förmiddagen då jag jobbade. Det som är skönt när man öppnar är att man börjar tidigt, sen så är det kanske inte så kul att börja sju på morgonen men jag föredrar hellre att börja tidigt och gå hem tidigt än att börja sent och sluta sent. När jag kom hem så gick vi och handlade lördagsmys och sen blev det pannkakor till middag. Hon skulle absolut inte ha något annat än pannkakor, det var lixom "åhh pannkakor är så gott", " alltså pannkakor med sylt på det skulle vara as gott nu" "jag kan inte tänka på annat än pannkakor", "jag vet bara en sak jag är sugen på och det är pannkakor", hela vägen till affären, haha.

Imorgon skulle jag egentligen ha jobbat dubbelt, det är Britney i globen och jag ville så sjukt gärna jobba då (helst gå), men var tvungen att avboka mig. Egentligen är det väll lika bra för jag skulle verkligen behöva sova tidigt imorgon eftersom jag börjar sju på måndag och min första lediga dag är på onsdag och då har jag jobbat tretton dagar i sträck!

Nej nu är det sängen!


Nu säger jag godnatt!



Kaos

Jag har så sjukt mycket att göra just nu, har i stort sett satt mig själv i skiten, haha. Men jag antar att det är såhär det kommer se ut några år fram över, massa jobb och grejer. Förstår nu varför alla sa att man kommer längta tillbaka till skolan rätt snabbt efter att man gått ut. Idag börjar även min kurs historia a på distans och just nu försöker jag läsa lite. Den pågår i tio veckor och jag var tvungen att köpa en bok för 590 spänn!! Så om det är någon som ska läsa kursen senare och vill köpa boken billligare så är det bara att höra av sig, hehe.

Nej nu måste jag fortsätta, ska hinna bada och fixa mig också innan jag kan gå och lägga mig!


God morgon

Igår såg jag att jag fått hem det här brevet. Som ni kanske vet så har jag sökt till GMU. Jag vill så gärna göra utbildningen men det kommer i helt fel tillfälle och även fast det inte ens är säkert att man kommer in när man mönstrat. Jag sökte ju i april förra året för att få göra den som var nu i augusti men då fick jag inte ens mönstra.
Funderar ändå på att gå dit och mönstra, kommer man in så kan man ju alltid tacka nej ändå och i bästa fall så kanske allt går att lösa iallafall:)


Döm inte allt du ser, tro inte allt du hör, säg inte allt du vet.

Igår somnade jag typ innan elva och det händer inte så ofta, jag brukar alltid säga att jag ska lägga mig tidigt men det slutar oftast med att jag fastnar med något annat istället. Grejen är den att om jag somnar tidigt så vaknar jag hur tidigt som helst, idag vaknade jag halv fem och var pigg, hur normalt är det? Hade hoppats på att klockan skulle vara lite mer. Jag brukar alltid gå ut och gå om jag vaknar tidigt men imorse var det inte så lockande, det var kolsvart ute och såg svinkallt ut. Så jäkla typiskt. Men jag somnade om efter ett tag och sov någon timme till.

Hinner inte skriva så mycket mera, ska iväg på lite grejer.


Dag 09 – Mina vänner

Mina vänner har en stor roll i mitt liv och enligt mig har jag världens bästa vänner. Jag älskar dom precis för de personerna dom är. Vi har roligt nästan hela tiden. Jag försöker alltid att ställa upp för mina vänner så gott jag kan. Ni är värda allt, jag hoppas att ni vet om det!

(det var meningen att det skulle vara en video här full med bilder, men jag förstår inte hur man göra, får bara upp en bit av den, jaja)

Ni får lite pic istället.


!

Har sjuk ångest över några grejer som hänt. Ahh. Why why why? Återkommer senare.


Bild från google.se


Några gamla godingar

Hittade några gamla videos på Wilma. Hon har precis fyllt tre år och pratar i "mej" form, hur söt? Jag minns att jag tyckte hon hade fått så långt hår här, men det är inget att jämnföra med vad hon har nu. Den sista videon är bara för skön, vi är på väg ut till Nynäshamn och Wilma låsas prata i telefon med sin farmor.
Min finis!


Tackar för dunder försäkringen


Hämtade ut min iphone idag som har varit på lagning, gick faktiskt snabbt att få tillbaka den, tog en vecka. Det är bättre service än vad jag fått tidigare när jag lämnat in telefoner. I för sig så fick jag en helt ny iphone så det kanske inte är så konstigt att det gick fort, var ju bara för dom att skicka tillbaka en ny istället för att laga den gamla. Nu ska jag verkligen vara försiktig med den här, går den sönder igen blir det dyyyyrt.


Skansen

Idag har vi som sagt varit på skansen med Sofie och Julia. Wilma var lite blyg i början men sen började hon busa. Vi var kvar där tills allt stängde och då tog vi båten tillbaka in till stan och följde med Sofie till hennes jobb en snabbis och sen drog och vi och käka.
Bjuder på lite bilder!











Snodde de tre sista bilderna från Sofie!


Ut på äventyr

Vi ska snart bege oss till Skansen med Sofie och Julia, blir nog kul. Jag har drabbas av någon infektion eller något i ögat, eller har haft det i en vecka nu typ, så måste kolla upp vad det kan vara. Ser iallafall förjävligt ut.


Dagens mat

Couscous med chotitzo, paprika, morott, purjolök oxh vitlök. Wilma fick dock barnens korv eftersom hon inte ville ha stark korv.


En dag i parken

Vi gick till en av alla 100-tals parker här i området och just i den här parken hade vi inte varit i sen typ förra sommaren. Wilma tyckte det var jättekul och sprang runt och gjorde allt möjligt. Efter ett tag så bestämde vi oss för att ta en tripp ut i skogen och Wilma samlade på sig pinnar och kottar och ja lite allt möjligt. Väl hemma igen så gjorde vi mat och nu har vi nästan precis ätit och kollar på en film innan läggdags.





Kanelbullensdag!

Och vi har såklart bakat bullar här hemma. Precis fikat lite och nu ska vi ut och leka i parken.






Dagens mat

Fick bli pasta med ost och skink (bacon)sås smaksatt med vitlök och basilika. Så sjukt gott och enkelt att göra själv. Alla var hungriga och vi kom hem rätt så sent efter att ha varit hos mamma och lämnat lite kläder jag inte vill/kan ha längre till min syster, så den här maträtten var perfekt!




- Det är en stor fördel att tidigt begå de misstag man kan lära något av.

Idag fick jag brev hem om att jag kommit in på historia A som jag sökte för någon månad sen, så om en vecka börjar jag "plugga" igen. Det är en kurs som jag kommer läsa på distans bara och jag valde att göra klart den på halvtid istället för heltid eftersom jag inte riktigt vet hur mycket tid jag kommer ha över, men jag hoppas att det ska gå bra. Jag vill gärna läsa lite fler kurser senare, men just nu börjar jag med histora eftersom det är ett ämne jag kommer behöva ha när jag ska söka till högskolan senare. Vi hade inte ämnet när jag läste på gymnasiet, då hade jag läst klart det då istället.

Wilma ligger och kollar på film och vi ska snart hoppa i sängen. Jag ska iväg och checka in ett jobb lite snabbt imorgon, chefen där var jätteintresserad av mig så jag kan bara hoppas att jag gör bra ifrån mig, hehe. Men det skulle vara så jäkla skönt med ett heltidsjobb. Och som jag skrev tidigare så vet jag inte om det är något för mig än men det är värt att testa på.



Dag 08 – Ett ögonblick

Ett ögonblick jag aldrig glömmer är dagen då jag för första gången fick hålla i Wilma, krama henne, pussa på henne, känna att hon verkligen var min. Att för första gången få se sitt barn är en sån otrolig känsla, det går inte att beskriva hur vackert och underbart det är. Jag kunde och kan fortfarande ligga hur länge som helst och bara titta på henne, beundra hur fin och vilken fantastisk människa hon är.
Nu är hon ingen bebis längre utan en stor tjej och jag har inte riktigt insett att hon faktiskt fyller fem år om bara tre månader. Vart tog tiden vägen?
Men jag är så otroligt glad och tacksam för att hon finns i mitt liv. Min fina, älskade Wilma.

17 januari 2007, kl 09.19.


Dagens mat

Jag orkade inte laga något speciellt idag, så det fick bli pannkakor. Egentligen hatar jag att laga pannkakor, jag kan verkligen inte steka. Antingen så bränns de, fastnar, blir alldeles för tjocka, går sönder och ja, allt! Jag vill ha en sån där pannkaksmaskin, min mamma har en och den är sjukt bra, blir alltid perfekt.





Dag 07 – Min bästa vän

Min bästa vän heter Lina (de flesta vet redan om det), vi har varit kompisar sen 5 års ålder. Första gången vi träffades var på henne dagis, mitt dagis hade stängt under sommaren och jag fick vara på hennes i en månad istället. Vi lekte typ varje dag under den tiden och det visade sig att vi skulle börja 6års i samma skola, jag tillhörde egentligen den blåa avdelningen som det hette då och hon den rosa, men vi bytte så jag fick gå på rosa också. Sen dess har vi varit bästisar.

Hon är en sån vän som alla förtjänar att ha, någon man kan lita på till 100 procent, någon man aldrig behöver försöka vara något för utan hela tiden kan vara sig själv med, någon som alltid finns där och stöttar en helhjärtat, oavsett vad. Vi bråkar aldrig och då menar jag verkligen aldrig, vi har aldrig haft något stort bråk, kanske något när man var mindre och ville olika saker, men det slutade oftast med att vi gick hem och surade för att sen någon timme senare leka igen. Jag vet att det kan vara bra att bråka ibland, men för oss så finns det inte, vi kan såklart ha olika åsikter men det är sällan, för det mesta tycker vi likadant. Istället för att bråka så pratar vi om saker, jag kan berätta saker för henne som andra hade totallt idiotförklarat mig för om dom hörde. Hon dömer inte, hon lyssnar och förstår, berättar att det där kanske inte var så jävla bra och inte helt rätt gjort, men hon tycker om mig som jag är ändå,  haha. Vi hjälper varandra med allt, har hon jobbigt med något så försöker jag hjälpa henne så gott jag kan och tvärtom. Vi är så sjukt lika varandra men ändå så olika på något sätt. Tex hon jobbar på sjukhus och trivs så sjukt bra medans jag aldrig i hela mitt liv skulle kunna jobba på ett sjukhus, jag svimmar nästan utav tanken på nålar och blod. Jag är rätt så duktig i köket medans hon knappt kan koka makaroner, nä men nästan, haha.

Det kan ha gått flera månader innan vi ibland ses men direkt när vi träffas så är det som att vi inte varit borta från varandra en timme ens. Vi lixom hör ihop på något sätt, det är Lina och jag. Min fina vän!




Vi för typ 7 år sen, haha


Dagens mat

Idag vart det som sagt helstekt marinerad fläskfile med potatis och rotfrukter i ugn med en sås gjord på skyn från köttet.
Sjukt gott!!





RSS 2.0