- jobb

Mötet idag på jobbet gick snabbt, det var nästan så man kunde tycka att vi kunde ta det per telefonen istället, hehe. Vi kom väll inte fram till något speciellt, men jag ska börja jobba lite extra nu i mars redan, dock bara ca 3 timmars pass men det blir perfekt. Någon dag är 6 timmar men det löser sig. Ska få schemat imorgon men vet redan nu att några dagar kommer försvinna därifrån eftersom Ch jobbar, förhoppningsvist så har dom förståelse med det. Nu är bara frågan om hur man gör med föräldrapenningen? Jag måste ju ta ut några dagar för att gå runt och kan man ta ut halva dagar om man bara jobbar 3 timmar på en dag? Får nog ringa dit och höra.

Vi tog en promenad hem sen, var rätt fint väder ute men kallt, solen var iallafall framme. Hörde att snön ska komma tillbaka igen, hopplöst. Passade även på att handla och fasiken var skönt det var att handla tidigt, var i stort sätt ensam i hela butiken. Hatar att behöva trängas bland folk eller att kön till kassan är 7 meter lång.
Får nog börja storhandla och sånt tidigt på morgonen ;)



- onsdag

Mötet vart framflyttat tills imorgon istället. Då får Gustaf hänga med eftersom Ch jobbar men det ska nog gå bra ändå. Får hoppas att vi kan lösa allt på ett bra sätt.

Gustaf fick testa välling igår men det gick ingen vidare, han skratta mest. Filmade lite och ska se om jag får upp videon här, jag är så oteknisk av mig så behöver hjälp med allt. Jag förstod inte ens hur man skulle stänga av våran dator, då är det illa, haha. Det är tur jag har en här hemma som kan det mesta. Men åter till vällingen, han verkade tycka det var spännande iallafall så vi ska testa lite, han har börjat haja lite mer hur man använder flaskan men han blir snabbt ointresserad och undrar nog mer varför han ska dricka ur den.

Tror det är fler tänder på g också, igår fick han feber och var jätteledsen men idag är det bättre. Vi ska strax börja göra oss iordning för en träff i Globen med gamla jobbarkompisar till mig.



- Måndag

Köpte ju som sagt en tangle teezer till Wilmas hår och satan vilken skillnad. Får ut hennes trassel hur lätt som helst och Wilma säger inte ett ljud. Har använt den på mig själv också, mycket skönare. Snacka om att jag måste vara efter som inte visste att det fanns en sån borste. Nu är nästa steg att köpa en plattång till henne, efter att hon plattat håret hos mamma bidrog det också till att det vart lättare att få ut. 
 
Den här dagen har varit en ren skit dag, längtar bara tills den är över. Ingenting har gått som jag vill och dessutom så har det dykt upp massor av saker som bara förvärrar tillvaron helt enkelt.. Men men, inget att tjura över. 
 
Imorgon är det besök på jobbet som gäller, får se vad det ger. Ch tar Gustaf under den tiden så åker jag och hämtar han efter istället, när vi ska iväg och träffa några gamla jobbarkompisar, det bli skoj.
 


- Dop

Vi har hängt med Lina och Hugo hela dagen. Gustaf och Wilma vaknade redan runt åtta så då gick vi upp, väntade in tills Gustaf skulle bli trött och efter det åkte vi. Han vaknade dock redan på tunnelbanan igen så någon lång tupplur vart det inte. Istället tajmade han och Hugo in nästa sovstund och sov i en och en halvtimme. 
Jag passade på att ringa och boka dop när jag ändå kom ihåg det. Så den fjärde maj ska vi döpa Gustaf, egentligen var det meningen att vi skulle gjort det redan i feb/mars men nu fanns det inga tider eftersom jag var så sent ute. Men det här blir bra också. Så nu måste vi planera lite.
 
Gustaf äter lite mer mat nu varje dag, idag vart det biffstroganoff till lunch och middag, hehe. Det gick ner iallafall. Han äter inte hela portioner än men det går mycket bättre nu än vad det gjorde förut. Jag funderar på att ge ännu ett försök med flaskan, testa välling om några veckor. Tror det kommer bli rätt svårt att sluta amma annars om han inte får något "liknande". Vi får se, vi får se. 
 
Jag och Wilma sitter och kollar på familjen annorlunda just nu, hennes favvo. Efter det ska hon hoppa i säng. 
Då ska jag se på skilda världar, så dåligt egentligen men ändå så bra!
 
Blir inga bilder, brukar använda instagram men programet vägrar låta mig ladda upp bilder där just nu, blir bara utkastad ur programet :(
 


- Söndag

Somnade innan klockan tolv igår, så galet skönt. Både Wilma och Gustaf vaknade klockan tio, så idag är vi pigga och glada. Gustaf börjar bli trött igen så vi väntar bara på att Ch ska bli klar sen tänkte vi åka, så kan han somna i vagnen istället för att vi ska behöva väcka han när vi ska gå sen. 
 
Wilma frågade en rolig grej igår när vi kollade på melodifestivalen, hon undrade varför han Ralf sjöng "arsle to arsle" hela tiden. Hon tyckte det var sjukt kul och låg och gapskrattade i sängen sen när hon skulle sova. Han sjöng väll ändå ashes to ashes eller något sånt, haha. Tokigt det kan bli.
 
Solen skiner ute idag, hoppas våren är på väg! Är ju snart mars och det räknas ju som årets första vårmånad. 
 
En liten Gustaf. Tänk vad fort dom växer, här i storlek 50 och nu drar han snart 74 i kläder.
Där funkade nappen finfint också.


- Lördag

Vi har precis ätit middag och nu väntar vi på att melodifestivalen ska börja, får se om det är några bra låtar ikväll. 
Har inte tyckt det varit någon som varit riktigt bra, men jag brukar behöva lyssa på låtarna några gånger innan jag gillar dom. Iförsig tyckte jag gubbarna förra veckan var bra, eller alltså ingen låt som borde vinna hela utan mest på skoj, haha. 
 
Imorgon ska vi till mamma och äta middag, skönt att slippa tänka på sånt ibland ju. Innan ska vi förbi liljeholmsgallerian en snabbis och sen hämta ut ett paket, beställde en tangleteezer borste till Wilmas hår och har höga förväntningar på den, nä men hoppas den funkar bra. 
 
Ska iväg på "möte" med min chef på onsdag, förhoppningsvist kan jag börja jobba lite snart igen. Jag är faktiskt lite sugen på att jobba men ändå är jag så sjukt nervös över hur allt ska gå med Gustaf, det är väll normalt antar jag. Han har ätit "middag" några dagar i rad nu, så det går framåt iallafall. Känner inte för att stressa så mycket heller. Det är ju lite synd att han varken tar flaska eller napp, hade underlättat en del. 
 
Gammal bild på Wilmis.


- Fredag

Gustaf sov hela natten, woho. Vaknade runt sex men somna om rätt snabbt igen. Vid nio gick vi upp och vid halv 11 kom Wilma hit, så vi gjorde lite lunch och efter det så somnade Gustaf igen. När han vaknar ska vi gå och handla saker till middagen och sen något gottis till TV-myset ikväll. 
 
Är det någon som vet vart man kan fixa skärmen på iphone billigt? Det behöver inte vara orginaldelar utan det är till Wilmas speltelefon som hon råkat spräcka skärmen på. Jag hittade en sida förut via typ blocket, men det stod inte så mycket information om företaget och man vill ju gärna veta att det är riktigt så man inte blir blåst. 
Hon vill gärna låna min telefon jämt men ibland är hon lite väl klantig så den får några smällar hit och dit och nu börjar jag oroa mig över att den ska krascha, haha.
 


- Torsdag

Imorgon kommer Wilma hit igen och det är ju sportlov nästa vecka också. Ch har tydligen lovat Wilma att vi ska äta tacos imorgon fick jag höra nu. En av hennes favoriträtter.
På söndag ska vi till mamma, det vart aldrig något förra helgen. Sen har vi inte planerat så mycket mera.
 
Det blir nog ingen flytt till Nynäs ändå. Jag har försökt hitta lösningar men det ser mörkt ut. Det känns jäkligt trist! Jag uppnår inte deras inkomstkrav ensam. Det är ju lite synd, betalar lika mycket för den här lägenheten som jag isåfall skulle gjort för den i nynäs och den är nog betydligt större än den här på 49kvm. Men förhoppningsvist kommer det fler chanser, jag får vänta helt enkelt. Oavsett så är jag tacksam över att jag fick chansen. 
Klart man blir lite besviken.
 
Jag ska försöka lägga Gustaf nu och hoppas på att han sover hela natten idag också, skulle vara så skönt.
 


- Första tanden

Gustaf fick sin första tand igår, 5 månader och 11 dagar gammal. Han börjar bli stor nu. Jag hade märkt på morgonen att han var rätt svullen vid tandköttet och på kvällen kände man att en tand spruckigt igenom.
Det kan ju vara därför han varit ledsen mer än vanligt de senaste dagarna. Men han har iallafall inte haft feber som jag vet att man kan få. Nu får vi se när nästa tand väljer att komma. Dags att köpa en tandborste!
 
Vi fick sova en hel natt inatt så nu är vi utvilade, men har ändå inte gjort något speciellt. Fixat med lite papper och sånt. Gustaf har sprungit runt i sin gåstol, han börjar förstå hur man gör mer och mer nu men kan inte backa än så man får hjälpa till, han blir fly förbannad när han fastnar någonstans, haha.
 


- "ungmamma15"

För någon dag sedan när jag satt och mailade kom jag på mig själv med att jag fortfarande använder mig av min "ungmamma15" adress. Jag har i stort sätt lämnat hela min tid som just "ungmamma15" bakom mig. Den bloggen kommer alltid finnas kvar, jag tycker det är otroligt roligt att gå tillbaka och läsa, titta på bilder, minnas och ja framför allt se hur mycket jag har förändras. Det är snart sju år sedan jag skrev de första raderna och det var aldrig meningen att bloggen skulle bli så stor som den blev, utan mer för min egen skull. Jag minns när mina föräldrar och släkt hittade bloggen, min lillebror hade kul på google och googlade mitt namn och utbrister högt "titta det är någon som har skrivit massa saker om dig på en sida här". Jag var ruggigt snabb på att logga in och lösenordsskydda bloggen, varför vet jag inte riktigt men jag var nog inte redo att dela med mig av allt, men tänkte inte på att det redan var en hel del läsare inne och kika. Det fick ändå reda på bloggen rätt snabbt vid ett annat tillfälle och då körde jag på bara, körde verkligen mitt eget race. Tog emot oerhört mycket skit men ännu mer beröm och fina ord som övervägde mer.
 
Det roliga är att folk som träffat mig någonstans ofta frågar "men visst är det du som är ungmamma15" eller "du skriver/skrev ju ungmamma15 bloggen". Det blir väll lätt så men idag föredrar jag Emelie, hehe. Jag kan tycka det är ganska sjukt egentligen att folk fortfarande minns mig, jag var och är fortfarande väldigt snål med att lägga upp bilder på mig själv ju.
 
När jag stängde ner bloggen så kändes det som att något saknades inom mig, men samtidigt kände jag inte för att fortsätta för det var inte jag längre och bloggen kunde inte leva upp till sitt namn heller. Jag var så otroligt vilsen i livet där ett tag, tänkte inte på vad som var rätt eller fel, gjorde saker utan att tänka på vilka konsekvenser det kunde få. Hade även tappat all min självrespekt och tillät folk behandla mig hur som helst. Men att lägga ner bloggen var en utav  det bästa sakerna jag gjort. Sen att jag skapade en annan där jag totalt drev med mig själv och var ironisk i stort sätt i varenda inlägg är en annan femma.
 
Det jag egentligen ville säga var att det kanske är dags för mig att skaffa en ny mailadress att använda mig av, haha. En del blir lixom lite fundersamma när jag uppger min mail och det kan jag förstå. Måste bara komma på något enkelt och bra som inte redan är upptaget.
 
Två bilder på Wilma som gjorde att folk gick i taket. :)


- Ännu tröttare

Gustaf somnade sent inatt igen, jag fick tillslut lägga han i vagnen och där slockna han. Men då kunde inte jag somna istället, känns så konstigt att ha en säng helt för sig själv nu för tiden. Ville inte lyfta över han heller med risk för att jag skulle behöva börja om igen och när jag väll lyckades somna, ja då vaknar han såklart igen men som tur var somna han om efter att jag lyft över han till sängen. Man blir ju galet trött om dagarna, jag vill göra saker, har massor att fixa, men det är knappt så jag orkar. Det är nästan värre att bara sitta hemma om dagarna också, då blir man ännu mer påminnd om hur trött man är. Jag har fått världens rethosta också som vägrar ge med sig. Det är lite lustigt att vi alltid är sjuka, jag börjar undra om det beror på att det är svinkallt i våran lägenhet? Det spelar ingen roll att elementen är på, det blir ingen värme ändå.
 
Betalade nyss lite räkningar, sånt är ju alltid skoj! Ska iväg och handla snart bara för att få komma ut lite.
Gustaf behöver snart nya kläder, Wilma också. När jag mätte Wilma i helgen var hon 124 cm lång, helt galet. Inte undra på att alla byxor börjar bli för korta. 
Jag vill ha vår nu, så vi kan göra oss av med vinterkläderna. 
Längtar galet!
 
Dricka massa kaffe och hoppas på att bli lite piggare.
 


- funderar

Idag har jag besökt tingsrätten för att lämna vittnesuppgifter om en misshandel som hände för två år sen. Helt otroligt att det kan gå så lång tid i mellan, men men. Jag kände egentligen att jag inte hade något att bidra med eftersom jag knappt minns vad som hände, men man är ju tvungen att gå dit och jag berättade bara det jag sett och kom ihåg.

Jag har även kanske blivit erbjuden att hyra en lägenhet i Nynäs, vart så himla glad. Men självklart så är det massa saker som måste lösas först, varför är det alltid så? För det första så har jag rivit upp och ner på hela lägenheten här hemma för att hitta anställningsintyg för att ha ifall att det skulle bli aktuellt, men det enda jag hittar är gamla lönespecificationer. Det roliga är att jag nästa är helt 100 på att jag såg pappret för någon dag sedan bara. För det andra så kommer det troligen bli så att jag flyttar dit ensam till att börja med och Ch har kvar den här lägenheten ett tag, pga jobbet. Det går säkert att bli förflyttad till nynäs snabbt men ändå. Och eftersom jag är isåfall kommer stå själv på lägenheten vet jag inte om dom godkänner mig, ingen aning om hur hög inkomst dom vill att man ska ha. Man kan ju tyvärr inte stå skriven på två adresser samtidigt.
Sen för det tredje, kontraktet gäller i ca ett år och risken finns att jag efter den tiden står utan lägenhet, men det kan även innebära att jag har större chans att få en annan bostad i nynäs lättare.
Vågar man ta risken? Jag är så otroligt mesig när det gäller sånt här, vill gärna ha framtiden "planerad" men ändå så är det här världens chans för mig att kunna umgås med Wilma mer.
Men ja, jag vet inte, vi får se hur det blir helt enkelt.



- trevligt besök

Vi fick besök av Sofie, Julia och Carro på eftermiddagen idag, så vi köpte med oss mat från wooken. De lekte lite med Gustaf som varit på bra humör hela dagen, trots nästan ingen sömn inatt.
Skönt att ha några andra här som sysselsätter han lite, hehe.

Imorgon ska vi iväg på lite mindre roliga måsten men vi hoppas att det går fort.
Annars har vi inga andra planer inplanerade.

Ska strax slå mig ner i soffan och äta kladdkaka till alla bra tv program och efter det blir det nog en film innan det är dags att sova. Hoppas verkligen att Gustaf väljer att sova inatt!





- mera mat

Idag har vi testat kött, potatis och morötter. Det gick väll hem sådär, han åt iallafall lite. Han har inte fått något annat på några veckor nu, gröten total vägrade han tillslut och jag kände att det var bättre att vänta då. Men nu försöker vi igen, snart blir han 6 månader och det är väll då man ska börja introducera mer mat.



- Be yourself

Vi åkte och storhandlade på eftermiddagen idag, eller ja rättare sagt vi gick, det är så man får göra utan bil. Man får försöka packa på sig så mycket man bara kan. Oftast så handlar vi på ICA i globen, annars har vi bara en liten coop butik vid oss och det blir ju svindyrt i längden, så vi får gå en bit också. 
Jag älskar att storhandla, typ det bästa som finns när kyl, frys och skafferi är fullt med godsaker. 
 
Sitter och kollar på Johan Falk på tv nu, älskar svenska kriminalfilmer. Jag har redan alla på film men man kan aldrig se dom för många gånger. Gustaf går runt i sin gåstol, han har fått in snitsen nu och vet hur han ska ta sig framåt. Han börjar bli trött också, han vet inte riktigt om han ska gråta eller skratta. 
Det är Ch som har fått han att somna de senaste nätterna, dock så vaknar han direkt om man försöker lyfta över han någon annanstans, men man måste ju börja någonstans.
 


Lite trött kille, men glad!



- söndag

Wilma har precis duschat och jag har gjort inpackning i hennes hår. Försöker reda ut hennes trassel hon alltid lyckas få. Helt sjukt, vad man än försöker så blir det ändå alltid massor av tovor, och det är inte direkt lätt att få ut. Wilma hatar att borsta håret när det blir så, men man måste ju, har sagt att hon får klippa kort annars men det vägrar hon.
Har försökt med allt, sprayat med sån där spray som ska ta bort trassel också men det funkar inte, direkt hon sitter i en soffa eller liknade så blir det tovor direkt, tror det kan bero på att hennes hår är så elektriskt också.

Gustaf sov hela natten inatt, så skönt. Nu hoppas vi att han fortsätter så.



- Minnen

Sitter med Wilma och kikar igenom bilder från när hon var mindre, så roligt. Jag minns att jag älskade vagnen, brio race, men samtidigt hatade jag den, det hände något med ena framhjulet så helt plötsligt kunde det åka av men den var så skön att köra. Har redan bestämt mig för att Gustaf ska ha en sån när han blir äldre och man bara behöver vagnen ibland.
Hon var ju så mini men samtidigt har hon alltid varit rätt lång, så på första bilden ser hon knappt ut att få plats, haha.
Jag mätte henne idag igen, 124 centimeter, galet. Tror hon kommer bli en lång tjej. Hon kommer garanterat växa om mig iallafall.
 
Nu ska väntar vi på att Christoffer ska sluta jobba och sen ska jag och Wilma gå och handla middag och något gott till melodifestivalen :)


- två små

 
Första bilden är på Gustaf och andra bilden är på Wilma. Båda bilderna tagna någon timme efter födsel. 
Jag kan inte se några likheter alls. Tycker att dom är så olika. Eller någon enstaka gång har jag tyckt att dom varit lika. Men båda lika fina <3


- wopsi

Ännu en vaken natt med Gustaf, sitter och försöker trötta ut han så mycket som möjligt, för sova det ska han absoooolut inte göra. Han ligger istället och skrattar, snackar och har sig. Högt dessutom och det skulle inte förvåna mig om han väcker Wilma snart. Vet inte vad det är för fixide han fått för sig.

Vi gjorde fajitas till middag idag men det vart lite väl starkt för Wilmas del, så hon satt mest och åt sallad och jag hade köpt gräddfil till henne eftersom hon älskar det till tacos. Hon kan typ dricka det direkt ur förpackningen, haha.
Så innan hon gick och la sig ville hon ha fil och vindruvor och efter det somnade hon bums.

Jag har en sån extrem huvudvärk och vill inget annat än att sova nu, så jag hoppas innerligt att Gustaf blir trött snart.



- Nattmänniska

Den här tokern har varit vaken mitt i natten två dagar i rad nu. Han är nog inne i någon fas där man absolut inte ska sova på natten. Tur du är så fin och man inte kan annat än att bli glad utav dig <3


- kärlekens dag

Alla hjärtans dag idag ju, typ världens mest överskattade dag eller? Nä men inget jag direkt firar så där speciellt. Fick iallafall en typ en meters ros, så det var ju gulligt. Själv så gav jag bort godis,choklad och kakor, som jag själv ville smaka, sån är jag, hehe.

Annars har vi inte gjort något speciellt idag, Gustaf har varit på strålande humör och lekt massa själv, rätt skönt ibland så man hinner fixa allt annat som lätt glöms bort.
Jag brukar sätta ner han i sin matstol och ge han massor av leksaker, då kan han sitta och greja med dom ett bra tag. Men man får plocka upp rätt ofta, att kasta ner sakerna på golvet är ju grymt roligt.

Imorgon kommer Wilmis hit igen och på lördag ska vi nog hem till mamma för att fira min bror som fyllde år igår.



- ärlighet är din bästa vän

Jag skriver det här en sista gång nu.
Jag vill inte bli inblandad i något jag inte har med att göra överhuvudtaget.
Jag är less på att behöva bli påhoppad med kommentarer som att jag är dum i huvudet, hora, äckel, dålig mamma, att jag borde dö med mera.
What the fuck? Vad hände med världen?

Jag kan inte förstå hur svårt det ska vara att förstå? Eller varför man måste älta saker i 711 år? Man gör ett misstag och blir stämplad som idiot i resten av livet.

Jag är trött på människor som tror sig veta allt, om allt och alla. Jämt.
Eller att allt är på si och så vis bara för att "jag hörde det" eller "den sa det".
Jag är trött på att hela tiden behöva vara den som måste hålla käft för att andra kan ta illa upp, men det är fritt fram för andra att kasta skit hur som helst.

Jag önskar ibland att vissa saker inte fick skrivas ut och ibland önskar jag att bloggar inte ens fanns. Det skapas bara kaos hela, hela tiden.

Jag vet inte om det är bråk man är ute efter eller bara att göra livet surt för andra.
Jag står iallafall inte bakom det här, jag tycker inte illa om någon, vill ingen illa.
Det enda jag vill är slippa bli inblandad i allt jämt, slippa få kommentarer från människor som inte har en aning om hur mitt liv är.

Det vart mycket jag, jag och jag. Men jag tog väldigt illa vid mig utav alla ord som skrevs. Det slutar aldrig. Och som jag skrev innan, blanda inte in mig utan att veta ren fakta. Kan inte alla bara vara vänner? Allt skulle flyta på så mycket bättre då.
Peace.



- öppet hus

Idag är det öppet hus på Wilmas blivande skola, så jag och Gustaf är på väg till Nynäshamn nu. Vi missade förra tåget precis, så irriterande. Men hinner iallafall hämta henne på dagis i tid om bussarna går som det ska. Ska bli spännande att se skolan, känns så sjukt att hon börjar där om ett halvår.

Jag sålde min älskade vagn igår.. Nu har jag världens ångest och frågar mig själv huuuur kunde jag?? Vi köpte en ny likadan fast en äldre årsmodell att ha så länge. Jag vill nämligen ha en donkey eller en brio go. Trivs inte alls och känner mig verkligen som världens tönt som gnäller över en vagn men den här känns inte som min bara. Så nu ska jag sälja den igen. Jag har beställt nya framhjul och har en extra färg i färgen pertrol, så om nån är intresserad, snälla säg till. En åkpåse följer med också. Det är absolut inget fel på vagnen, som sagt den behöver ett nytt hem för nån som kan älska den :(



- tröttisar

Gustaf är inne i nån "sova bra varannan natt" period. Ena natten kan han sova flera timmar i sträck och andra natten vakna var och varannan timme och gör morgon klockan 5-6. Man blir ju rätt knäpp. Nu störs han iförsig lite extra pga sin förkylning. Dessutom har han blivit lite röd runt ena ögat och han gnuggar sig mycket i ögonen, så vet inte om det kliar eller nåt. Blir det värre får jag ringa BVC och höra med dom om vad det kan vara.

Vi kommer nog bara vara hemma och ta det lugnt idag. Jag skulle helst av allt bara vilja däcka i sängen ett par timmar, hehe. Men det går ju inte.

Wilma är på toppen humör också, eller inte. Hon är sur som en citron, vägrar duscha, vägrar klä på sig, vägrar borsta håret, ja vägrar allt. Sen är allt bara tråkigt men ändå vill hon inte göra något av alla tusen förslag man kommer med. Härlig ålder :)



- lördag

Gustaf vaknade fyra imorse, han var jättesnorig och kunde knappt andas genom näsan. Så vi fick gå upp ett tag så han kunde lugna ner sig lite. Wilma vaknade såklart också men hon somna om rätt snabbt igen. Jobbigt med förkylningar, det försvinner aldrig känns det som.

Idag kommer min familj hit för lite fika, Ch har ju fyllt år så vi ska fira lite igen.
Jag skulle baka marängtårta igår men allt vart åt helvete, botten brändes och marängen vart inte klar. Var så galet irriterad så kasta allting och gjorde en vanlig tårta istället. Så kan det gå!

Wilma spelar på ipaden och väntar på att Vincent ska komma så hon får leka lite. Gustaf börjar bli trött och kommer nog somna snart. Han blir förresten fem månader idag, lille prinsen.

Jag och Wilma åkte och handlade igår, vi satt på tunnelbanan och lyssnade på musik. Lyx!



- I hope you don't cry alone

Gustaf vart hängig igår sent på kvällen, feber och ingenting var bra. Han fick alvedon och det vart lite bättre, han kunde iallafall sova hela natten. Skönt att han kunde sova och förhoppningsvist sova bort det onda. Han var lite hängig imorse också och var bara vaken någon timme innan han ville sova igen. Dumma, dumma spruta, men det går ju över.
 
Min stora tjej kom nyss hit, saknat henne massor. Vi har skrivit skolpapper och ansökt om skolplats. Jag vet att det är många som frågat om vart hon ska gå i skola. Hon ska fortsätta gå i nynäshamn. Jag har söker en del lägenheter i nynäs, men det är svårt att få där just nu, speciellt eftersom jag inte stått i deras bostadskö så länge. Nån dag får jag nog en lägenhet iallafall :) Det blir bäst såhär helt enkelt.
 
Nu vaknar Gustaf och Wilma är lite hungrig så vi ska göra något att äta.
 


- BVC

Vaccinationen idag gick bra, Gustaf var jätteduktig. Första sprutan skrattade han sig igenom och andra skrek han till lite fort men börja skratta igen efteråt. Hoppas han mår bra ikväll också, har inte märkt något än iallafall. 7540 gram och 66 cm lång hade han också blivit, stora killen. Men han går inte upp lika mycket i vikt nu, han rör sig så mycket och är nyfiken på allt, så äta hinner han knappt med, hehe. Allt annat var bra så nästa besök är hos läkaren när han blir ett halvår.

Ska strax börja med maten, får se vad det blir för smarrigt idag.



- finaste ni

Jag brukar hitta en hel del bilder i min mobil efter att Wilma använt den. Hon tycker det är roligt att ta kort tillsammans med Gustaf. Titta vilka tokar!


- if youre to proud too follow rivers, how you ever gonna found the sea?

Vi har hängt med Lina och Hugo i två dagar nu, igår hos dom och idag hos oss. Skönt att ha något att göra om dagarna, det kan vara rätt långtråkigt att bara gå hemma. Nu börjar ju vädret bli lite bättre också, jag är mest glad över att snön är borta och hoppas att det inte kommer mer nu, men sån tur har jag väll inte.

Gustaf fick världens skrattattack igår, det var så roligt. Jag har aldrig varit med om liknande förut. Han var dundertrött men jag ville att han skulle vara vaken en halvtimme till för annars vaknar han mitt i natten och vill gå upp. Så jag "kastade" upp han i luften om och om igen och han skrek av skratt, alltså verkligen garva. Jag börja själv skratta så mycket att jag grät för att det var så kul. Hade ingen möjlighet att filma och jag har försökt göra så igen för att visa, men lyckas såklart inte.

Imorgon är det BVC igen, ska bli roligt att se hur mycket han väger men mindre kul att det är dags för vaccination. Jag hoppas vi slipper febern den här gången.



- hjärtat



- att bara få vara

Så var det söndag igen. Jag sitter och väntar på att mina tv program ska börja, har blivit värsta tv nörden, alltid nåt jag måste se varje dag. Ska lägga mig tidigt idag och hoppas på att Gustaf vill sova då också, igår somnade han halv två även fast han knappt sovit något under dagen. Han låg bara och snackade och hade sig, sova skulle han inte göra iallafall.

Jag har gjort piroger för första gången idag, dom vart inte speciellt snygga men goda. Vart en del så fryste in resten . Kanon ju!!

Ska äta lite tårta från gårdagen nu :)



RSS 2.0