Virus

Har drabbas av virus i min dator, trojaner är inget att leka med, blir inga uppdatering. Hoppas ni haft en bra jul iallafall. W har varit här hela julen, julafton var rikigt spännande och hon hade svårt att hålla sig ifrån att öppna alla julklappar direkt, väntan var lång. Träffade tomten gjorde hon också. Hon vart nöjd över allt hon fick och imorgon kommer hon ha en mini julafton hemma i nynäshamn.hjälte utan mod

För en gång skull funkar Sveriges rättsystem hyffsat. Det ska bli så jävla skönt när jag slipper allt det här, försöka kunna gå vidare på riktigt utan att behöva oroa sig för att något ska ändras. Äntligen.

Imorgon kommer W hit och på torsdag ska vi julbaka lite och sen på fredag är det redan julafton. Min mormor och morbror kommer till oss och firar också. Även Alex, Sara och Vincent kommer en stund på morgonen, han och W ska byta julklappar. Jag köpte de sista julklapparna idag och nu tänker jag inte sätta min fot i stan på ett tag, så sjukt jobbigt att trängas bland alla människor.

Ska lägga mig och sova nu, upp tidigt imorgon till tandläkaren igen, har varit tvungen att avboka ett par gånger och nu är sista chansen att gå dit innan det blir dyrt för mig. Jobbar även på derbyt imorgon, skulle gärna varit ledig istället.Andreas som tagit bilderna.


Glader

Härligt att komma till skolan klockan åtta bara för att göra ett prov men sen få reda på att läraren är sjuk och alla lektioner är inställda. Bra start på jullovet!


Mitt i natten

Äntligen klar med tentan. Hoppas bara att den blir godkänd. Just nu känns skolan bra igen, kanske för att det är lov på fredag men också för att jag blivit klar med allt som jag inte trodde jag skulle hinna med (visserligen är klockan tre på natten just nu). Nu är det bara slappna av igen ;)

Ska be Andreas skicka lite bilder från Ws lucia firande. Det var jättefint även fast hon inte sjöng något, hon stod iallafall med och det var huvudsaken. Det var första luciafirandet för alla på dagiset så det var lite annorlunda men kul. W ställde sig längst fram av alla och hon är ju längst på sitt dagis så det såg roligt ut. Efter det så fikade vi och sen var jag tvungen att åka till skolan.

Kom på att det är löning idag! Betala räkningar, woho. Ska försöka hinna med att fixa det sista julklapparna i helgen, jobbar en del men någonstans kan jag nog klämma in en dag i stan.

Nu ska jag sova, skönt att jag börjar två imorgon!

Hittade en bild från Lucia.


Tisdag

God morgon! Ska strax börja åka mot skolan, hatar den här dagen. Tidig morgon till sent på eftermiddagen. Jag hoppas iallafall att vi slipper ha estetisk verksamhet eftersom jag redan är klar med det. Det börjar kännas att det är lov snart, ska bli skönt! Jag gjorde föresten två religions prov igår, hade missat ett så låg efter. Var beredd på att få ett IG i omdöme men jag klarade båda! Jag hoppas bara att omdömena inte är satta än. Känns bra att ha det gjort iallafall så att jag slipper ta igen senare. Ska göra klart tentan i servering nu på morgonen i skolan också.
Nej, dags att ta sig ut i snöovädret.


Var på galapremiär av Sound of noise med Sofie igår. Sen på "efterfest". Träffade en ny kompis, Tore från Fcz, vi hängde med han hela kvällen:)Suddig bild. Kan vara för att jag ej har linser på mig ;)


Provmatlagade förra måndagen. Gick väll bra, fick ha snygga nätmössor på oss iallafall (haha). Övade flambering, får se om jag ska göra det på middagen eller ej.
Nej nu är det dags för sängen. W har lucia imorgon klockan 0720, får ej missas! Henne första lucia. Så blir att åka till nynäshamn tidigt. Har tre prov imorgon också. Livet går bra!


Praktik


Långbro värdshus, min praktik för nästa år. Känner verkligen inte för att ha praktik även fast skolan är sjukt jobbig just nu med alla prov och inlämningar. Dessutom hamnade jag på en lyxrestaurang(?). Pratade med min APU lärare och sa att jag verkligen inte kan praktisera på helger och helst inte kvällar heller och han sa bara att jag skulle prata med dom där. Ändå hamnade jag på ett sånt ställe... Men lite positivt är det eftersom han sa att han ville ha en duktig elev där som är villig att lära sig och att han då hade tänkt på mig, höhö. Skrev jag föresten att jag fick högsta bertyg på min förra praktik? ;)
Aja förhoppningsvist blir det bra och det blir iallafall en bra merit att skriva i CVt. Jag menar chefen där är Fredrik Eriksson som är känd från TV och har skrivit massor av kokböcker.Sötaste klänningen


Ni anar inte hur länge jag försökt få tag på den här klänningen till W. Har letat i varje HM butik men den har alltid varit slut, samma sak på internet shoppen. I fredags hittade jag den äntligen i hennes storlek på en skyltdocka (haha), frågade personalen jättesnällt om jag kunde få den eftersom den inte verkar finnas någon annanstans och självklart fick jag det. Sist jag hittade den på en skyltdocka och frågade sa dom nej, förstod inte riktigt varför, trodde man ville sälja så mycket som möjligt.
Nu kommer W vara världens sötaste på julafton (det är hon alltid men ändå).

(Bilden är tagen från HMs hemsida)


Andra advent


Vi julbakade lite i helgen, lussebullar och pepparkakshus. Blir ingen bild på huset eftersom att det vart alldels för snyggt ;) Haha. Ska göra lite annat julgodis och sånt närmare julafton. Märks att W är sugen på att öppna sina paket nu, men vi har en pakets kalender som hon får öppna småpaket när hon är här.


Har jag sagt att mitt jobb är grymt?RSS 2.0