- Learning is a gift, even when pain is your teacher.

Tvättdag idag igen då. Så jäkla skönt att vi har tvättstugan typ fem meter från våran ytterdörr och att det nästan alltid finns tid när man vill tvätta. Behövs ingen tvättmaskin här hemma inte, även fast det skulle vara skönt ibland också. Något jag inte skulle kunna leva utan igen är iallafall en diskmaskin, kommer nog aldrig ställa mig och handdiska allt igen. Satans bortskämd man kan bli av en sån liten grej. 
 
Senare idag kommer min prinsessa hit igen, saknat henne så mycket. Lillebror ville ju ändå inte komma innan, han trivs bra där inne. Vet någon som kommer vara rätt besviken, haha. Hon hade hoppats på att nästa gång hon kom hit så skulle hon få träffa bebis. Istället får hon mysa med mig, men jag klagar inte på det. Nu hinner vi hitta på något skoj själva.
 
Jag ska försöka hitta på någon enkel och snabb lunch medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Efter det så blir det nog en sväng förbi affären så att vi slipper gå dit senare, jag hoppas bara att det slutat regna. Välkommen hösten! Imorgon är det ju faktiskt årets första höstmånad. Julafton snart med andra ord, hehe. Känns sjukt.
 


- Never say sorry for being honest

Nu har jag vaknat två nätter i rad av att jag haft ont, men det avstannar hela tiden mot morgonen. Det börjar kännas segt nu. Även fast det är tecken på att allt går framåt känns det som att han aldrig kommer komma. Fem dagar kvar tills beräknad födsel men jag räknar med att behöva gå över tiden den här gången, så lika bra att tänka att det är tjugo dagar kvar. 
 
Jag skulle egentligen iväg idag, på en viktig grej men fick avboka ifall att något skulle vara på g, känns ju surt nu.
Istället får jag väll göra det gamla vanliga, städa och ha mig, haha. 
Har fortfarande en "ömmande" känsla i magen, men inget mer, så om jag håller i gång kanske det startar eller så vilar jag istället, det ska ju också hjälpa sägs det. 

Men hör du det Lillebror, det är dags att komma ut nu!
 


- Det här önskar vi oss:)

Allt ifrån jollyroom.se 


- Sometimes people dont notice the things we do for them... until we stop doing them!

Såhär länge har jag aldrig varit gravid förut, men någon gång skulle väl bli den första, hehe. Nä men nu är jag rätt trött på att vänta, det är iallafall max tre veckor kvar, alltid en liten tröst. Dagarna går ändå rätt fort om tänker efter såhär i efterhand..
 
Igår lunchade jag med några jag pratat med på ett forum, andra gravida alltså. Det var trevligt men jag var alldeles för trött, hade sovit i tre timmar. Jag hoppas vi kommer ses flera gånger, det är alltid roligt att lära känna nya, som dessutom kommer ha barn i samma ålder som en själv. Det blir lätt tråkigt att bara gå hemma själv sen, minns hur det var med Wilma, men då försökte jag gå på så mycket mammagrupper som möjligt. Så att lära känna andra mammor är alltid välkommet :)
 
Idag har jag gått och irriterat mig på en rad olika grejer, mest skitsaker men som gjort att mitt humör varit på botten. Det har blivit bättre nu mot kvällen efter att vi kommit hem från en promenad och lite mathandling. 


- När shopping är som bäst!

Hittade lite smått och gott i Globen idag:)

Bodyn hämtade jag ut gratis och köpte till ett par matchande byxor, båda från newbie.
Två supersöta hjälmmössor från HM, köpte en filt därifrån också. Hade en värdecheck där så allt det vart gratis.
Vi behövde en skötväska också och jag fick tips om att det fanns inne på stadium, eller det är ju ingen "riktig" men den duger till att börja med iallafall. Jag har ingen lust att köpa en ny för 800 spänn eftersom jag vet att jag inte hade någon användning av en när Wilma var liten, då körde jag med en liknanade och det funkade super!
Fick den här för 99 kr, så ja, funkar den inte så behöver jag inte gråta över det:)

Har alltså gjort riktiga fynd idag:)

 



- One day at time

Det ekar här inne känns det som, jag vet lixom inte riktigt vad jag ska skriva om. Mina dagar ser ungefär likadana ut just nu. Jag börjar iallafall äntligen känna mig som en människa igen, legat sjuk i flera dagar nu. Men en eller två dagar vila till så är jag nog på banan igen. Mår mycket bättre men vill inte anstränga mig allt för mycket med risk för att aldrig bli frisk istället. Det känns verkligen som att jag åkt på allt skit som man kan göra under de här nio månaderna, eller ja det finns så mycket värre saker men det här har varit jobbigt nog! Jag är aldrig sjuk annars.

Idag har jag orkat tvätta, städa och baka lite. Känner att jag måste göra något, det lixom kryper i benen på mig. Imorgon ska jag försöka ta mig till Globen och kolla lite, försöka hitta en gosig filt, beställde en men den var inte i sånt material som jag ville ha.

Det är tydligen värsta babyboomen just nu, rekord många beräknas föda i september. Jag blir sjukt nervös över att inte få plats någonstans. Har hela tiden i tankarna att det faktiskt hände senast, jag fick plats på det fjärde sjukhuset vi ringde, såklart det som låg längst bort också. Jag vill helst föda på SÖS men räknar med att få komma någon annanstans. Alltså man får ju alltid komma nånstans, rädsla ligger nog med att inte hinna på grund av det. Jag lär få igen på det här och ha en två dygns förlossning bara för det, haha.


<3



- Mitt i natten igen.

Kolla den här då, från expressen. Hehe;)
Och sen två till små snutte bilder på Wilmsan. Där var hon inte stor.


- You don't always get what you wish for, you get what you work for!

Fasiken vad irriterande det är att vara sjuk just nu, vill inget annat än att bli frisk! Läste också att kroppen brukar se till att man hinner bli frisk innan en förlossning startar, för att man ska orka och bara för det så lär det säkert dröja ännu längre tills min förkylning försvinner... Exakt två veckor kvar till beräknad födsel, hehe.

Även fast jag är sjuk så kan jag inte låta bli att sitta stil, har gått och småstädat hela dagen bara för att ha något att göra. Är så himla trist att ligga i sängen en hel dag, även fast det nog skulle vara det bästa. 
Vädret är ju inget att hurra för heller, är det nu hösten kommer? På något sätt är det ändå rätt mysigt! Jag har inte direkt varit på topp den här sommaren, antingen har det varit för varmt eller kallt, aldrig nöjd. Typiskt att man skulle vara gravid mitt i sommaren :)

Håller på att göra lite sen "lunch", jag passar på att äta direkt när jag är sugen på något, tappar lätt matlusten snabbt. Jag längtar tills den kommer tillbaka och jag börjar tycka det är roligt att laga mat igen!!

Hittade en bild på Wilma, som nyfödd. Lilla, lilla skrutten<3




- Scars remind us of where we´ve been, not where we are going

Ingen bebis än inte.. Det är blogg.se som inte verkar gilla mig, har inte kunnat logga in, står "fel, var god försök igen", även fast jag vet att jag skrivit in rätt uppgifter. Jag hoppas dom löser allt nu när sommaren snart är slut, känns så trist att inte kunna logga in när man vill. Vill inte byta portal heller eftersom jag haft samma så länge nu och allt alltid funkat hur bra som helst innan.
Sen får jag be om ursäkt till er som fått typ 10 st likadana kommentarer från mig, haha, är för att den där kon kommer upp och säger att man ska försöka igen men tydligen så skickas de ändå?

Vi har iallafall hunnit med lite saker, bland annat har Lina och Hugo varit här på fika. Wilma sa inte så mycket, hon vart nog lite chockad över hur liten han var och hålla i han ville hon inte riktigt, bara i handen. Hon pratar däremot om att hon ska hålla i lillebror sen och massa saker, längtan är stor!

Igår så var vi inne i stan och Wilma sprang mini mil för tredje året i rad, duktig tjej. Efter det så började jag känna mig trött och ville hem, ville egentligen stanna och se på de större också men det var ingen idé. Dessutom vaknade jag inatt med feber, halsont och världens huvudvärk, så det var lika bra att jag inte stannade. Wilma stannade kvar med Andreas och hans familj, dom skulle springa lite senare. Hon har sagt att hon inte tänker komma ht innan lillebror kommit ut, haha. Fler än jag som är trött på att vänta nu! Vi får se om han hinner komma innan min familj kommer hem från Grekland igen, men jag är rätt så säker på att han vill stanna ett tag till. Känner typ ingenting längre, så han trivs nog där inne.

Jag hoppas på att jag blir frisk tills imorgon, har ingen lust att vara sjuk just nu.

Min systemkamera hade varit på i väskan så batterierna var såklart urladdade när jag skulle fota, så det blev mobil bilder iallafall. Så typiskt när jag väl hade släpat med den, haha.


- Trust me when I say I love you, because I will always mean it.

Vecka 38 idag, 3 veckor kvar till beräknad födsel. Jag börjar bli rätt så nervös inför förlossningen nu, som faktiskt kan starta när som helst, men jag tror det kommer dröja ett tag, lillebror verkar trivas där inne. 
Visste att nervositeten skulle komma nån gång, jag är nog mest rädd över att inte hinna in. När jag pratade med min barnmorska igår så sa hon att jag inte skulle vänta lika länge hemma den här gången, med tanke på att det gick så fort senast. Andra gången går ju oftast fortare, men man kan aldrig veta säkert.
Jag hoppas typ att vattnet går den här gången istället, då vet man säkert att det är på g. Jag var så osäker när jag väntade Wilma på om det var riktiga värkar eller inte, iförsig lär jag nog inse det tidigare den här gången, hehe.
Annars är jag nog rätt så förväntansfull över förlossningen, vill träffa min lille prins!

Wilma sitter och spelar TV-spel, varje gång hon förlorar så blir hon arg och säger att alla andra fuskar, men när hon vinner, då jäklar är det hon som är bäst. Tror vi har en dålig förlorare här hemma. 
Jag håller istället på att tvätta och städa (känns som man inte gör annat), riktigt trist. Men jag försöker att inte få allt för mycket tvätt och stöka ner allt för mycket, vill lixom inte att det ska se ut som ett bombnedslag om lillebror skulle komma.

Imorgon kommer min familj hit på fika, Wilma har tjatat om att dom ska komma hit ett tag nu, så hon vart jätteglad när jag berättade att dom skulle komma.


- Life is short, dont waste it being angry or sad. Be happy and enjoy the time you spend with your loved ones

Bion igår var bra, jag älskar disney filmer, gamla som nya. Den var dock lite läskig för Wilma ibland, men hon  tyckte den var bra också och idag har hon pratat om den varje gång hon sett någon reklam som handlar om den. Hon vart rätt trött efter halva filmen, så när den var slut så åkte vi raka vägen hem. Det var svårt att hålla henne vaken men efter två stora portioner mat så vart hon lite piggare iallafall. Vi båda somnade ändå innan nio.
Att Wilma kom hit var typ min räddning, jag som inte kunnat sova på flera veckor sover nu flera timmar i sträck varje natt och det behövs verkligen. Känns så skönt att jag börjar må bra igen, slipper de sista veckorna bli allt för jobbiga :)

Idag har vi varit hos barnmorskan, förhoppningsvist för sista gången, hehe. Allt såg bra ut, till och med järnet hade ökat lite för första gången. Vikten står fortfarande still och jag får helt enkelt vara nöjd med de 5.5 kg jag gått upp under den här tiden, borde ju inte klaga heller. Tycker det är rätt sjukt bara, jag känner mig hur stor som helst just nu men ändå ökar jag inte i vikt ett enda gram. Det viktigaste är att lillebror mår bra iallafall.
Han var även nästan helt fixerad nu, barnmorskan sa att det inte är någon risk att han vänder sig iallafall, han satt rätt så fast där nere ;)

Nu är det dags att börja med maten, korvstroganoff blir det idag. Vi gick hem från henriksdal, allt för att försöka få lillebror att vilja komma ut, men det bidrog endast med massa förvärkar, trist nog.


- MODIG

Vi förbereder oss inför bion, blir skoj! Ska försöka hinna svänga förbi kappahl innan också och hämta ut en gratis body som man fick i ett gravidpaket och in på HM och köpa en filt.

Jag vet inte om bion kommer visas i 3D eller inte. Det blir första gången för Wilma isåfall, så vi får se hur det går. Förklarade för henne att man måste ha glasögon på sig då, annars blir det svårt att se. Hon tyckte det verkade lite konstigt och läskigt, men det ska nog gå bra.


- Don't wait for the perfect moment. take the moment and make it perfect.

Vädret här är så himla konstigt, det är spöregn till och från hela tiden och samtidigt lyser solen. Det är inte direkt kallt men inte så roligt att behöva vara ute i. Igår när vi skulle gå och handla så började det att spöregna direkt, så det var bara gå in och hämta paraplyn. Wilma vart på "jävlas med alla" humör inne i affären och jag höll på att bli tokig tillslut, men det var bara att bita ihop. Det som annars skulle tagit en halvtimme att göra tog istället två timmar, haha.
När vi var hemma igen kom Malin och hängde med oss, Wilma vart helt plötsligt lugn och blyg men sen släppte det igen när hon kom igång och visade sina spel skills på iphonen. 
Redan klockan åtta var jag dödstrött igen och ville inget annat än att hoppa i sängen, men vid klockan nio så sov både jag och Wilma, hehe. 

Jag sitter och funderar på det här med föräldrapenning, allt som har med försäkringskassan gör mig tokig, förstår inte varför allt ska vara så komplicerat hela tiden. Det är iallafall dags att ansöka om det nu, annars sitter man väll nästa månad utan pengar.. Det löser sig nog på ett och annat sätt iallafall, hoppas vi!

Vi får se vad dagen har att komma med, men vi blir nog bara hemma, kanske bakar något skoj. Imorgon är det iallafall bio, Wilma vart jätteglad när hon fick reda på att vi skulle se just den filmen.


- When you can tell the story and it doesn't bring up any pain, you know it it healed.

Jag väckte Wilma klockan halv åtta imorse, då hade jag varit vaken ett par timmar. Tänkte att det var bäst så, annars kan hon lätt sova till klockan tio men då är det svårare för henne att somna på kvällarna, såklart. Jag vill helst komma i säng så tidigt som möjligt för att få så mycket sömn det bara går. Nu kan jag ju inte gå och vila mitt på dagen eftersom jag för det mesta är ensam med henne.
Vi åkte till mamma redan vid tio tiden, Wilma lekte med Vincent och sen åt vi lunch innan det var dags för minstingen att sova middag. Då passade Wilma och Amanda på att baka lite och vi hade tagit med oss bullar, så det vart lite fika. Jag börjar sakta men säkert få tillbaka matlusten igen, har kunnat äta lite mera nu och det är skönt. Kanske lägger på mig något kilo till ändå, hehe.

Gud, jag känner verkligen att det här inlägget blev hur sluddrigt som helst. Vet knappt själv vad har skrivit. Det betyder nog att det är dags för mig att inta sängen, ska be Wilma göra sig redo och sen välja en film. Jag kommer nog däcka direkt.


- I am a strong person but every now & then I also need someone to take my hand & say everything will be alright


Jag och Wilma bakade bullar efter maten. Det är tur att hon är här nu så att man får någonting gjort, har ju sagt länge nu att jag skulle baka bullar. Blir att frysa in och ta fram när man är sugen, smaskens!
Imorgon ska vi hem till mamma och Wilma ska få leka lite med kusin Vincent. 
Nu ska vi hoppa i säng, blev lite senare idag, jag hoppas på en bra natt.


- Älskling

Jag somnade om igen, men känner mig fortfarande galet trött. Ska strax börja med maten. Min stora tjej är påväg hit nu och jag kommer krama och pussa sönder henne känns det som, har ju inte träffat henne på ett tag nu när hon varit på semester. Jag har sån tur att dom kör hit henne, känns skönt att slippa ta sig ut i regnet så det tackar man för :)


- Wake up every morning with the thought that something wonderful is about to happen.

Jag tvärdäckade igår, hann inte ens göra mat. Var så trött att jag knappt orkade stå upp, det var lite hemskt. Vaknade igen klockan fyra imorse och sedan dess har jag varit vaken, trist att jag inte kunde få sova till åtminstonde sex-sju. Men många timmars sömn vart det, vilket känns skönt och jag borde verkligen inte klaga. Nu kan jag bara hoppas att det håller i sig, speciellt eftersom Wilma kommer hit. Det är inte så roligt för henne om vi inte kan göra något bara för att jag mår dåligt. På söndag har vi blivit bjudna till förhandsvisningen av nya barnfilmen Modig och det skulle vara kul att gå på den, har iallafall tackat ja. 

Det värsta med att vara uppe såhär tidigt är att jag inte vet vad jag ska göra. Igår passade jag på att städa och tvätta alla bebiskläder. Känns skönt att tvättningen är klar nu, så slipper man tänka på det. Har börjat fundera på vad man ska ha med sig för kläder till förlossningen också och snart är det dags att börja packa en väska. Eller ja, packa och packa, jag kommer inte ta med mig mycket grejer, hoppas på att få åka hem samma dag om allt går bra. Däremot så måste jag verkligen leta upp mina papper där det står vilken blodgrupp och grejer man har, de har lixom försvunnit bland alla andra papper i den här röran. Måste köpa ny hylla!!!!!!!!!

Helt plötsligt vart jag sådär galet trött igen och jag tänker hoppa ner i sängen bums för att se om det kan bli några timmars sömn till.


- Dont worry, be happy!

Jag har precis kommit hem ifrån en runda på stan, lunchade med Lina, lille Hugo och Matilda och sen kom Becca förbi. Mysigt! Hugo är fortfarande liten men man ser att han växt sen senast iallafall och lika snäll är han fortfarande. Så himla söt. Nu är jag galet trött, blir ni förvånade om jag säger att jag inte sovit sen klockan tio igår kväll? Mina ögon går typ i kors och om jag inte kan somna ikväll så är det något allvarligt fel på mig. Ska åtminstonde hålla mig till klockan åtta. Blir att sysselsätta sig med att laga lite mat,

Idag har jag haft förvärkar som in i helvete, det började imorse när jag höll på att tvätta och städa, sen avtog det lite. Nu när jag var påväg hem kom de tillbaka igen och jag satte mig i soffan direkt när jag kom innanför dörren. Har till och med behövt ta två alvedon som jag hoppas ska börja verka snart. Det är så trist när det lixom inte leder till något mer, haha. Men nu märker man att det börjar närma sig, vilket känns bra.

Tänkte bara klargöra en sak angående Wilmas boende, det är så många som frågat nu och många som tyvärr tror sig veta allt. Jag och Andreas har gemensam vårdnad om Wilma, det är alltså inte hennes farföräldrar som står som vårdnadshavare, vet inte riktigt vart ni har fått det ifrån? Däremot så bor Andreas hemma hos sina föräldrar så Wilma bor ju med hela hans familj när hon är där. Hon är skriven och har sitt dagis i Nynäshamn.
Det senaste året har jag haft henne lite olika, dock alltid varje helg men ibland tors-mån. Det har berott på hur vi jobbat, vi försöker alltid lösa allt på bästa sätt. Nu när jag är ledig blir det såklart enklare att planera med tider.
Jag söker lägenheter i Nynäshamn men det är inte så lätt att få något, Wilma börjar skolan nästa år och vi måste börja planera vart hon ska börja. Det bästa är ju såklart om hon får fortsätta vidare med sina kompisar som hon haft sen dagis. Men ingenting är bestämt ännu, det beror helt enkelt på hur allt ser ut lite längre fram. 
Som sagt, vi försöker alltid göra det bästa utav situationen så att det ska bli så bra som möjligt för Wilma.


- Längtar efter dig!



- Lite hjälp tack!

Vi vet fortfarande inte vad lillebror ska få för namn. Det är så himla svårt med killnamn tycker jag, finns många fina men jag har inte riktigt fastnat för något än. Sen så ska man komma överens om ett också, haha. Vi har verkligen inte samma smak när det kommer till namn heller, vilket gör allt ännu svårare. Eller det finns två namn som båda kan tänka sig, men inget som riktigt klingar. Det är tur att man har tre månader på sig att bestämma iallafall. Han lär väll vara namnlös ibörjan, hehe. Sen blir det nog lättare att välja ett namn när man ser hur han ser ut också.

Jag försöker ju lixom få Christoffer att lämna över valet till mig, men det går såklart inte så bra. Dessutom är det svårt när han envisas om sina två namn som jag redan sagt att jag absolut inte vill ha medans jag har kommit med över hundra förslag som jag iallafall skulle kunna tänka mig att ha. 
Ni får gärna komma med fler förslag, alla möjliga är välkommna!

Idag ska jag försöka hitta på något skoj. Jag har fått för mig att jag vill ut och plocka blåbär, mest för att jag vill testa på att göra egen sylt. Vet inte riktigt vart man kan göra det bara, vill inte att det ska vara alldeles för långt bort. Annars får jag försöka få med mig någon på en fika :)

"Bara" 10 procent kvar.


- Every day may not be good. But there's something good every day.

Idag har jag haft en bättre dag, iförsig har jag legat i sängen i stort sätt hela dagen, men jag har åtminstonde mått lite bättre. Har kollat igenom alla Irene Huss filmer, älskar svenska kriminal filmer. En av mina drömmar är att jobba som kriminal polis, gud vad roligt. Jag vill söka till polishögskolan om några år, när mina kids är lite större, hehe. 
Förhoppningsvist så gör jag det iallafall.
Jag lovade ju att lägga in en magbild, har tagit men tycker alla blir så tråkiga och att man inte ser så mycket. Ska ta en imorgon när jag går in i vecka 37 och då kanske jag kan jämnföra med en annan bild så att man ser skillnad iallafall. 
Snart är det dags att börja springa i trappor så kanske lillebror vill komma ut, även fast jag vet att det flesta metoder typ ändå inte funkar, att barnet själv bestämmer när det är dags att komma ut, men det är värt att testa.

Imorgon kväll/natt kommer Wilma hem från Spaninen igen, har saknat henne som tusan. Det ska bli roligt att höra hur hon haft det även fast jag redan vet att de har haft det jättebra. Jag har till och med fått höra att hon simmat lite utan armpuffar själv, duktig tjej. Får försöka ta med henne till en simhall så att hon får öva lite mera, då kommer hon garanterat att lära sig helt, hon är väldigt envis också och när hon bestämt sig för något så ska hon bara fixa det.

På något sätt hoppas jag att lillebror väljer att stanna lite längre i magen, jag vill hinna få lite egentid med Wilma nu när hon varit bortrest. Min familj åker iväg på semester den 20 och jag är lite orolig över hur länge jag "vågar" ha henne här eftersom de är dom som bor nära och kan vara barnvakt isåfall. I värsta fall får hon väll hänga med, haha. Jag är mest rädd för att det ska gå så fort att man inte hinner in, med tanke på att andra förlossningen brukar gå snabbare än första och det gick väldigt snabbt med Wilma, för att vara första barnet.


- När livet inte alltid är på topp!

Mina dagar är verkligen som en berg- och dalbana, upp och ner hela tiden. De senaste tre dagarna har jag mått så dåligt och allt beror på att jag inte kan sova, tänk vad mycket det kan förstöra för en. Vi har inte kunnat gjort någonting, fick ställa in ikea, jag fick någon feber frossa och låg bara och grät i soffan för jag mådde så dåligt. Jag snittar mellan två-sex timmars sömn per dygn och då är det osammanhängande sömn. Det värsta är att jag inte riktigt vet varför jag inte kan sova, det gör mig så sjukt stressad. Stressen leder till att jag mår så illa att jag inte kan äta, när det är som värst så får jag bara i mig en macka på hela dagen. Det känns inte riktigt hälsosamt heller, jag försöker men det slutar med att jag endå isåfall måste spy upp allt. Jag är så färdig med att vara gravid just nu, så snälla bebis kom ut!

Det har gått så långt att jag överväger att kräva från min barnmorska att hon ska fixa en tid för igångsättning, men det är inte heller lätt, känns som att det ändå kommer sluta med att man får den där klappen på axeln och svaret "det är inte alltid lätt att vara gravid, nu är det ändå inte så lång tid kvar, några veckor klarar du allt". Dessutom så känns det tråkigt med igångsättning, man får lixom inte riktigt uppleva samma spänning. Jag har sett fram emot den dagen då det verkligen är dags, att inte veta innan och få säga att "ÄNTLIGEN ÄR DET DAGS".


Nää som jag skrivit så många gånger förr, nu ska jag sätta på en film och försöka att sova lite så att man förhoppningsvist orkar med morgondagen också!


- Life is full of choices and I choose HAPPINESS!

Blev inga bullar igår, hade inte mjöl så det räckte och kände inte för att ge mig ut i ovädret. Men lite frallor och fyra sorters småkakor hann jag med iallafall. Brödet vart sjukt gott, ska baka lite mer och även göra ett lite mörkare, gottigott! Så nu är frysen full med frallor och småkakor, haha.
Senare idag blir det IKEA, hoppas på att kunna få hem våran hylla.


- Good morning, wishing you a great start of the day!

Idag har jag bestämt mig för att ha en riktig bakdag, eller ska åtminstonde baka eget bröd och vaniljbullar. Det är spöregn och åska ute just nu, så det blir mysigt. Egentligen skulle jag behöva gå och handla lite, men det känns ju inte direkt lockande att ta sig ut om vädret fortsätter, får klara mig på det jag har hemma helt enkelt.
Jag vill laga massa mat, baka bröd och godsaker att ha i frysen. Så att det är lätt att ta fram sen när lillebror har valt att titta ut, men jag orkar typ aldrig. Bröd är ju faktiskt hur lätt som helst att baka själv och gott blir det också.
Än har jag ju fortfarande lite tid på mig iallafall, hehe.

Jag har anmält Wilma till mini mil loppet nu också, den 18 augusti. Blir skoj! Hon har sprungit flera år i rad, samlar på medaljer vettni! Kan tänka mig att hon kommer vilja börja på någon sport snart, hon tycker det är roligt. Ibland kan hon fråga om hon får följa med min syster ut och springa runt fotbollsplan. Så intresset har hon absolut, hon är fortfarande lite blyg men jag vet att hon skulle klara sig fint, det gäller att peppa henne mycket bara.

Det är dags att väcka mannen som ska upp och jobba!




- You can't live a positive life with a negative mind.

Hemma från SÖS igen, allt såg fint ut och lillebror mår bra. Barnmorskan sa att han bara är cirka 5 procent mindre än sin "ålder", alltså inget märkvärdigt. Känns super skönt! Fick se ett sött litet ansikte och nu längtar jag ännu mer, fick även se massa hår på huvudet. Just nu väger han cirka 2,5 kg och förväntas väga 3,5 kg om jag går tiden ut, alltså helt normalt. Dock är det ju svårt att veta exakt, jag var på TUL med Wilma också och då sa dom att hon skulle väga runt 3 kg om jag gick tiden ut, hon kom 10 dagar tidigare och vägde nästan 3,5 kg, haha. Jag kanske ska förvänta mig en 4 kg bebis ändå?
Nä, han låg iallafall med huvudet långt ner vilket är bra så nu hoppas jag att han stannar så också. Fick några bilder med mig hem men man ser tyvärr inte så mycket.

Jag håller på att dö av värmeslag här hemma, så sjukt varmt. Vet inte vad jag ska ta mig till. Vill lägga mig ner raklång i sängen och sova i flera dygn, typ. Ska iallafall försöka vila en stund, bäst att passa på när man kan.
Slänger in en magbild lite senare, alltid roligt att kunna kika tillbaka senare.


- You are good enough

Satan i gatan vad trött jag är! Så himla typiskt att man måste iväg nu också, jag hade äntligen börjat somna men självklart ringde klockan just då. Lillisen har rört sig som jag vet inte vad och det skulle inte förvåna mig om han vänt på sig och lagt sig åt fel håll igen, det känns så. Jag hoppas inte det, tycker jag fått stå ut med allt man kan nu och vill helst slippa ett vändningsförsök också, haha. Lär få reda på hur han ligger på ultraljudet idag, är lite nervös men det är nog ingen fara.

Ska försöka få i mig lite frukost, jag har väldigt svårt för att äta direkt på morgonen. Sen tycker jag det är så tråkigt att äta själv. Men om någon annan dukar upp värsta lyxfrukosten, då kan jag äta minsann!

Malin ska följa med mig idag, Ch hade svårt att ta ledigt från jobbet och jag vill helst inte åka dit själv. Tur att hon är så snäll som följer med mig.



- We all have the power to make wishes come true, as long as we keep believing.

Inatt har jag äntligen fått sova, så sjukt skönt! Så just nu håller jag på att storstäda som bara den, bäst att passa på medans man orkar. Vi ska försöka komma iväg till ikea i helgen för att handla en TV-bänk, håller på att bli galen på alla grejer som ligger på golvet just nu. Handla mat måste vi också göra, jobbigt utan bil bara.

Klippte mig igår och vart för en gång skull nöjd, mycket bättre än innan. Nu kan jag iallafall gå i utsläppt hår utan att det ser tråkigt ut. Jag hade lixom blivit för lat för att ens försöka fixa till det varje dag. Nu saknas det bara lite färg och jag hoppas att jag ska hinna med det innan lillebror kommer.
Jag hann även springa in på twilfit igår, de har dunder rea på underkläder och jag passade på att köpa en amningsbh, hade gärna köpt flera men de flesta storlekarna var slut.

Nu har golven torkat och jag har ingen orsak till att sitta kvar vid datorn, dags att städa klart! Hehe.



RSS 2.0