<3Jag lever än

Dags att blogga lite va? Har hänt sjukt mycket grejer i mitt liv senaste veckorna, ett fett jävla kaos. Den här hösten har verkligen inte varit på min sida i år. Vill bara att det här året ska vara slut nu och hoppas på att nästa år blir bättre. Jag har alldeles för mycket plugg i skolan, försöker hinna med allt men det jag läser in försvinner ut lika fort igen, vilket gör att jag inte orkar anstränga mig. Det är skönt nog bara tre veckor kvar tills jullovet. Börjar med praktik direkt efter lovet och förhoppningsvist får jag mer tid till att ta igen allt plugg då.

Har precis beställt några fler julklappar till W, tänkt köpa två-tre till sen får det räcka. Iår har jag bara köpt saker jag vet att hon vill ha, mest spel, puzzel och andra små saker. Jag har hittat en sjukt fin klänning till henne som jag tänkt att hon ska ha på julafton men typiskt nog är den slut i hennes storlek överallt. Har letat på varenda HM och försökt få tag på den på deras internet sida men den är slut där också. Vill verkligen att hon ska ha den, annars får jag leta efter en annan. Det är alltid så att just hennes storlek är slut, verkar som alla har barn med storlek 110.

Imorgon jobbar jag fjorton timmar, ska bli kul, eller inte. Bra med cash ändå, behövs just nu. En annan "rolig" grej är att jag håller på att bli galen på telekiosken/tele2/sony ericsson. Jag är fortfarande utan mobil! Nu har det gått över en månad och dom skyller bara på varandra hela tiden om varför jag inte fått någon. Idag bad jag mammas man ringa tele2 och fråga vad jag ska göra, jag är rätt kass på att verkligen skälla på folk när dom är trevliga tillbaka. Det bästa skulle vara om jag kunde häva köpet och bara avsluta hela skiten, trött på att behöva betala för något jag inte har. Imorgon ska jag skicka min mamma till farsta för att se om hon kan få fart på dom där. Har aldrig varit med om sämre service förut.

Borde egentligen gå och lägga mig så jag orkar imorgon. Ska bara fixa lite små saker :)


Try again

Fick mail om att jag har vunnit ett presentkort på 500 kr hos Barnkalaset.se . Det slog mig då att W faktiskt fyller fyra år om bara två månader, helt galet. Tiden går fort, ibland alldeles för fort. Hon var ju en liten bebis nyss! Men roligt att vinna och det var en rätt så bra tajming. Jag vet inte om W ska ha kalas för sina kompisar i nynäs, hon säger det iallafall och isåfall får hon välja själv vad hon vill ha dit annars får hon välja något som hon kan ha på sitt kalas hemma hos min mamma. Förra året hade hon prinsesstema. Men först är det jul som gäller!

Jag har som sagt grymt mycket i skolan just nu, det är läxor, inlämningar och prov hit och dit. Känner att jag inte riktigt hinner med allt och jag har väldigt svårt för att koncentrera mig, det jag läser in försvinner lika fort. Vet ju varför det är så men det är jobbigt när man verkligen kämpar och sen ändå inte får ut något av det. Samtidigt försöker jag plugga körkortsteori, vilket kanske inte är de smartaste när jag har så mycket annat. Men jag har ju börjat övningsköra nu, äntligen? Hoppas på att jag ska fixa det också, kommer låta det ta den tid det tar, vill inte stressa.

Mest av allt vill jag bara åka iväg på en weekend eller vad som helst, få komma bort. Aja snart är det jullov ;)
Ska sova nu så jag orkar med "mördardagen" i skolan imorgon, åtta till fem!
Natti.


Måndag


I lördags var jag och lekte med W i nynäs. Vi hade te bjudning, kollade på tingeling och gjorde lite annat skoj. Hon visade även kort på alla sina dagiskompisar och gick igenom varenda leksak hon hade i sitt rum. Hon blir verkligen överlycklig när man kommer dit och hon får visa upp sina saker och så märker man på henne hur mycket hon tycker om att vara alla tillsammans, hon brukar alltid säga till min familj att dom måste komma ut till nynäshamn och fika. Älsklingen!


i'm so tired of waiting for youOnsdag

Igår lekte vi med Sofie inne i stan, vi gick först till kulturhuset för att kolla hur det var i deras "barnhörna" men det var inte speciellt roligt där så vi gick vidare. Kollade i lite affärer och W hann testa alla mössor inne på stadium och radda upp en hel del saker hon vill ha i julklapp.

Gud alltså jag känner mig så seg på allt. Jag har hur mycket som helst att ta tag i, dels en massa plugg som bara ligger där och väntar. W ska åka tillbaka till Nynäshamn imorgon eftersom jag ska jobba men jag ska troligvist ut dit på lördag och hälsa på. Resten av helgen kommer jag behöva plugga som aldrig förr. Jag vill inget annat än att bli klar med skolan nu!Lite sent men =)


W var ute och gick bus eller godis med min syster och hennes kompisar igår. Vi ska se på film nu men jag skriver nog senare, har ju lov nu så blir inte mycket tid över, vill spendera tiden med W så mycket som möjligt.


RSS 2.0