- I am not going to tell you it's going to be easy, i'm telling you it's going to be worth it.

Besöket hos barnmorskan idag gick inte sådär jättebra. Jag följer inte deras (min) kurva och ligger nu under det nedersta sträcket för min vecka, dessutom står jag fortfarande kvar på samma vikt som för två månader sen. Min barnmorska vart lite beskymrad och skickade en remiss till SÖS för ett tillväxtultraljud, fick en tid nästan direkt till på torsdag. Hon sa att det oftast inte är något farligt, att det kan bero på att magen sjunkit eller att bebisen ligger långt in, men man blir ju såklart lite orolig. Vi bokade även in ett extra besök för att hålla koll, men först får vi se vad som säger på torsdag. Jag är mest orolig över att han inte får tillräckligt med näring och jag kommer behöva igångsättning tidigare. Förklarade för henne att jag har svårt för att äta men att jag verkligen försöker, men bebisen tar ju all näring innan mig så det är jag som mår dåligt över att inte få i mig tillräckligt.

Jag har bokat tid för klippning imorgon klockan 10, det har varit fullt varje gång jag kommit dit så det var lika bra att boka istället. Frågar mig själv varför jag valde att ta en så tidig tid när jag vet att jag oftast inte somnar förens 7-8 på morgonen, men det är väll bara att pallra sig upp, haha. Sovit 5 timmar på 2 dygn och jag kan säga att jag känner mig inte direkt mänsklig just nu. Hade god lust att avboka besöket hos barnmorskan imorse, nu är jag glad över att jag inte gjorde det.

Nu när det även är ny dag betyder det att jag gått in i vecka 36! Men nu är det däremot verkligen dags för mig att försöka sova igen, natti!


-You can't change what has already happened so don't waste your time thinking about it. Move on, let go and get over it.

Så sitter man här igen, , mitt i natten utan någon sömn. Jag som trodde att jag skulle få sova inatt, bestämde mig för att inte vila på dagen eftersom jag tänkte att det kanske var en av orsakerna till att jag inte kan somna, men nej! Lär vara dödstrött imorgon om jag inte lyckas somna snart. Har tid hos barnmorskan klockan två också, ska bli spännande. Det är ett lite längre besök den här gången, vi ska gå igenom allt, förlossning och så. Jag har inte direkt några önskemål om hur jag vill ha den, utan jag vill ta det som det kommer, precis som förra gången. Är inte speciellt nervös ännu heller, vill helst att allt ska komma igång nu bara, men nervositeten kommer nog lite senare, hehe.

Blir rätt tråkigt med massa bildlösa inlägg, ska försöka ta lite fler bilder. Jag fotar mest Wilma och nu när hon är bortrest så blir det såklart lite svårt. Saknar henne sjukt mycket, vill att hon ska komma hem nu så vi kan gosa! Och så att hon kan liva upp min vardag lite mer, känns som jag gör samma sak dag ut och dag in.
Det är trist att bara gå hemma, önskar att jag kunde jobba istället, iallafall på halvtid.

Ska sätta på lite Tom och Jerry nu, är en rikitgt barnprograms nörd. Även när inte Wilma är här så kan jag sitta och glo på disney chanel i flera timmar.



"Unless your name is google, stop acting as if you know everything."

Ibland händer det tråkiga saker.. Jag vill be er om en liten sak, en sista gång. Att snälla, snälla, blanda inte in mig i något som jag absolut inte har med att göra. Det känns trist, att jag alltid, direkt det skrivs något, ska behöva ta skit för något jag inte ens har med att göra. 
Det var allt, inte så mycket begärt va? :) Eller jo en sak till, frågor som inte berör mig kommer inte att besvaras.


Don´t like me? Cool, I dont wake up every day to impress you.

Det här med och sova är verkligen inte min grej. Somnade runt tio och vaknade klockan två och sedan dess har jag varit vaken. Gav nyss upp hoppet om att försöka somna om igen, har försökt somna till film efter film men det hjälper inte. Som tur är kan jag vila senare under dagen om jag blir trött (vilket jag garanterat blir) men alla planer jag hade för dagen spricker, vet att jag inte kommer orka med något när jag inte fått sova. Jag antar att det här är mitt sätt att förbereda mig inför många vakna nätter framöver, men det skulle såklart inte skada att få sova åtminstonde en natt utan att vakna, hehe.

Någon klippning igår vart det inte heller, ska försöka hinna med det imorgon eller på söndag. Men en lunch med Malin hann jag med och massa babbel om allt och inget, såklart.

Jag har massa strul med bloggen hela tiden nu för tiden, men jag verkar inte vara den enda? Trist att inget funkar som det ska. När jag är inne på den här bloggen så använder den sig av den gamla portalen men när jag loggar in på min gamla blogg så kommer den nya upp, som dessutom verkar vara bättre än den här. Jag hoppas dem löser allt snart!

Helt plötsligt vart jag grymt sugen på att baka, typ bullar. Synd att vi inte har allt hemma och affärena har inte ens öppnat än. Får se om jag orkar svänga förbi där senare, då hade jag iallafall kunnat sysselsätta mig med något annat än film i ett par timmar, haha.

Hittade lite kläder igår också, bland annat den här söta dräkten i minsta storlek. Tror den gick på typ 30 kr, inte illa!


- Man blir inte renare själv för att man smutsar ner andra

Batman igår var sjukt bra, rekomenderar den verkligen. Såg att det kommit ut massa nya filmer på bio som jag vill se, snart kommer det inte finnas så mycket tid till att gå och kolla heller, så blir väll att jag får köpa filmerna istället. Dock så har jag redan bestämt att jag ska se sista Twilight i november, är ett måste!

Ska strax bege mig mot globen centrum och se om det finns någon klipptid, lär vara fullt bara för det. Tänkte passa på att handla lite små saker när jag ändå är där och sen hämta ut våran bilbarnstol.
Bestämde mig för att inte köpa något busskort den här månaden, använde mitt förra typ tio gånger och då känns det onödigt att lägga ut så mycket pengar på något som inte kommer användas. Vi har ändå gångavstånd till det mesta som jag behöver ta mig till. Intressant? Haha.

Kanske blir en fika med Malin också, får se om hon orkar komma förbi globen. Kommer bli så kul sen när vi har våra små tillsammans. Med tanke på bebisar så känner jag ett stort behov av att träffa lille Hugo snart igen och gosa lite. Tänk att han redan är två veckor! Ska nog inte klaga på att tiden går sakta, herregud ibland hinner inte ens jag med..



Snart så

Det går inte att kommentera min blogg via mobilappen, vet ej varför? :/

Går in i vecka 35 idag om man ska räkna som barnmorskorna gör, de räknar dagen man är beräknad på som 39+6 men jag tycker det ska vara 40+0 så enligt mig gick jag in i vecka 35 igår. Visa graviditetsräknare räknar som jag så jag går efter dom. Så om tre veckor är lillebror "klar" och kan alltså komma utan större problem, jag hoppas såklart, men det kan lika gärna dröja sex veckor, det gör mig deprimerad, haha.
Jag har sovit riktigt dåligt de senaste nätterna, inte somnat förens 4-5 på morgonen. Galet jobbigt eftersom jag verkligen är behov av sömn just nu. Och så det här illamåendet som gör mig tokiiiiig, varför lixom?
Jag antar att jag hade en så bra graviditet med Wilma så att någon där uppe tyckte att jag gott och väll kunde få lida nu, nää men det känns så ibland.

Idag ska vi iallafall på bio, blir Batman! Jag vet dock inte riktigt hur jag tänkte när vi valde en bio på nästan 3 timmar, när jag knappt kan sitta i samma ställning 5 minuter. Vi får se hur det slutar helt enkelt.
Måste börja göra mig iordning snart, ska hinna möta upp folk och äta innan.

Lillebrors säng. Ska köpa till ett vitt spjälsängsskydd och sen höja upp sängen bara, sen är allt klart.
Får se om han gillar sin säng mer än vad storasyster gjorde som bebis:)




- Även den som går sakta kommer fram.

Håller på att tvätta, hur trist är inte det egentligen? Förhoppningsvist lyckas jag inte färga alla kläder den här gången, sist råkade jag lägga in Wilmas röda leksaks kockvante bland ljus tvätt och allt var rosa, hehe. Snart börjar det bli dags att tvätta lillebrors alla kläder, det har blivit en del även fast jag sa förut att jag inte skulle köpa så mycket.
Hade tänkt passa på att storstäda lite också men vi blir troligtvist av med våran TVbänk med tillhörande bokhyllor till idag, så alla grejer som stått där i ligger lite över allt just nu. Ska försöka komma iväg till ikea nån dag, måste först försöka hitta någon som kan köra. Smart att man säljer grejerna innan man hunnit köpa nytt, haha.

Det händer inte så värst mycket mer i mitt liv just nu, rätt trist. Ska iallafall försöka hitta på lite saker den här veckan. för att få tiden att gå. På torsdag rycker mitt hår iallafall, ska klippa av allt, eller inte allt men kort iallafall. Så sjukt trött på att ha långt nu.

Börjar bli dags att kolla till tvätten och sen börja förbereda någon mat tills ikväll.


Älskade unge

Alltså, kolla skrutten! Min fina tjej. Så liten hon var. Kan inte förstå att tiden gått så fort. Nu får hon inte bli större, hehe. Älskar att kolla igenom gamla bilder, tyvärr har många försvunnit när min dator krascha förut, som tur är så finns det många kvar på min gamla blogg.



Mitt i natten

När man inte kan sova så får man sysselsätta sig med annat, i mitt fall så blir det att kika runt på olika hemsidor och fundera på vad som är kvar att köpa till lillebror. Beställde hem en bilbarnstol igår, passade på när den var nersänkt till halva priset, vi kommer ju inte åka så värst mycket bil men det kan vara bra att ha en när man väll ska åka nånstans och såklart när man ska hem från bb. Förhoppningsvist så får jag föda på sös, tar ca 20 min att gå dit hemifrån oss. Men jag tänker inte hoppas på för mycket, med Wilma fick jag ringa till 3 olika sjukhus innan jag tillslut fick plats på södertälje, det var hemskt! Trodde jag skulle få föda hemma, haha.

Jag vill iallafall ha ett bärsele, men det blir så sjukt dyrt om man ska köpa allt på en gång så jag försöker dela upp allt. Och sen så vill jag köpa allt det "viktiga" först, sånt som man verkligen behöver. Insåg idag att vi verkligen måste köpa mer kläder i storlek 50, jag har mest köpt i storlek 56 och 62. Vet inte om jag förväntat mig en jätte till bebis, haha. Går ju alltid att köpa när han är född också, när man vet hur stor han är och så, men vill ju ändå  vara lite förberedd. Hittade iallafall 3 bodysar på åhlens idag, med barbapappa, sjukt söta!

Nä, om man ska försöka sova lite, ska sätta på vänner, inne på säsong 9 nu. Undra vad det blir för serie sen, tips?


Finaste Hugo


Hälsat på den här gosingen idag. Alltså hur söt får man bli? Och hur liten får man vara?
Han var verkligen mini, mini. Vill nästan äta upp honom, så gosig och snäll bebis.
Kan inte förstå att det är min tur om max 8 veckor (förhoppningvist 4, hehe). Längtar ihjäl mig.
Hör du det lillebror, dags att komma ut snart, din polare väntar ju på dig här ute nu:)


Vecka 34 (33+2)

Vet om att linnet är ut och in, så typiskt mig, haha.


Klag, klag och åter klag

Gaaah, vad tråkigt det är att vara hemma. Speciellt när man inte kan göra särskilt mycket, har så äckligt ont i ryggen och sover riktigt kasst. Dessutom har jag tappat matlusten helt, finns ingenting jag kan äta utan att må illa. Kan vara supersugen på något men sen när jag gjort iordning det kan jag ändå inte äta något, får tvinga i mig för att få i mig någon näring alls. Nää, nu är jag trött på det här!

Imorgon ska jag iallafall åka och träffa lille Hugo, har inte kunnat komma iväg tidigare men imorgon måste jag må bra. Vill ju träffa sötnosen och gosa lite. Sen ska det bli skönt att träffa lite folk och inte bara sitta hemma hela dagarna. Jag är iförsig ute och går varje dag (försöker iallafall), men det är rätt trist att gå ensam.
Ch valde att inte ta någon semester alls i sommar, utan sparar den till sep/okt istället, så att han kan vara hemma med lillebror också. Kommer ju vara guldvärt då, men som sagt, trist att vara ensam hemma fram till 8 på kvällarna.

Wilma är på semester nere på Öland, hon hade verkligen längtat efter att åka dit och direkt efter så åker hon till Spanien. När hon kommer hem igen så ska vi mysa massor innan lillebror kommer. Min fina stora tjej, hon har dessutom klarat att springa Victoria loppet iår igen.





Äntligen!!

En liten prins är född! Gråter av lycka, vill bara krama om min fina vän och hennes son nu. Fasiken vad hon måste ha kämpat. Jag har inte kunnat göra någonting alls idag, varit så sjukt orolig och nojig över allt, haha.
Åh världens lyckorus just nu!

Stort grattis Lina och Jimpa till er fina son! <3<3<3<3


Väntar och väntar

Eftersom jag ändå har en dator i närheten så kan jag passa på att skriva ett inlägg, den där mobilappen vill verkligen inte fungera för mig, nu kan jag inte logga in och komma åt min blogg ens, så trist.
Iallafall, förutom att jag har gått på helvarv hela dagen idag så har vi hunnit med ett besök hos barnmorskan. Allt såg fint ut och lillebror har nu vänt sig och ligger med huvudet neråt, det kan ju hända att han vänder sig igen men jag hoppas inte det, känns lixom lite närmare när han ligger rätt. Järnvärdet är fortfarande dåligt och jag börjar ge upp hoppet om att någonsin få upp det, vi skulle iallafall satsa på att komma upp i 110 innan det är dags. Jag kan inte äta mina järntabletter eftersom jag mår så illa att jag måste spy upp dom, så försöker äta järnrik mat.
Några fler gravidetskilon hade jag inte heller samlat på mig, står kvar på samma siffra som för över två månader tillbaka nu. Så länge lillen mår bra så klagar jag inte. Vecka 33 nu och förhoppningsvist bara 7 kvar:) Ska försöka lägga upp en magbild så fort jag kan.

Jag har även slutat jobba nu och man kan säga att jag har semester. Är hur skönt som helst, att bara kunna ta det lugnt och slippa all stress. Tror däremot att jag kommer bli rätt uttråkad snabbt och ångra att jag sluta så tidigt, men lillebrors hälsa går först. Tur att Malin också är hemma om dagarna nu, så vi kan sitta och beklaga oss på  hur jobbigt allt är, haha nä men nästan.

Egentligen måste jag försöka sova, men vet att det aldrig kommer gå förens bebisen är ute. Ska iallafall försöka vila, måste orka vara med Wilmisen imorgon också.


BÄSTA

Alltså jag dör typ här hemma just nu, är så sjukt nervös! Min bästa vän har haft värkar sen halv tre inatt och nu har dom åkt in till förlossningen och hon är öppen fyra cm. Inatt blir det bebis med andra ord!! Jag har hela tiden sagt att jag trott hon ska få den tionde juli, så om det går undan nu så vet man ju aldrig, haha. Nää men någon sömn inatt blir det garanterat inte. Åh, är så himla glad!!! Längtar tills jag får träffa dom.



Sådär ja :)

Det är många som undrat vem som är lillebrors pappa :) För er som inte hängt med är det såklart svårt att veta, men det är Christoffer. Vi bor tillsammans i en lägenhet i skärmabrink.
Hehe, nu fick ni svar på det iallafall ;)



- Hejsan sötnos!

I måndags hade vi picknick med Lina, Becca och Nathalie. Wilma tycker det är så kul att "hänga" med mina kompisar, lixom "att få vara med de stora tjejerna och få allas uppmärksamhet". Den här gången försvann blygheten direkt och hon busa på som bara den.



- People are all the same and we only get judged by what we do

Beställde hem lite grejer till lillebror igår, bland annat ett Alfons bäddset och en skötbädd. Nu väntar jag bara på sängen, så jag kan bädda och fixa med gosedjur. Mys! Köpte en kudde också, är lite osäker på om man ska ha en ibörjan eller inte? Är iallafall en från 0-6 månader. Idag är det två månader kvar till beräknad födsel, woho.

Egentligen borde jag röja undan lite här hemma, ser förjävligt ut. Vi har monterat isär våran soffa och måste få iväg den till tippen. Köpte en ny förra veckan som kommer på tisdag. Jag hoppas vi kommer iväg till ikea i helgen också, behöver lådor till Wilmas alla leksaker och en ny tvbänk.
Wilma och jag har bestämt att vi ska rensa hennes leksaker och ge bort allt som hon inte leker med längre. Nu för tiden är hon inne i en liten pyssel period, där klippa och klistra är superkul!


Till dig, min vän



Solig söndag

På väg till jobbet för att jobba min sista helg, känns sjukt skönt, slippa all stress. Jag har dessutom jobbat 60 timmar den här veckan så ska bli najs med en ledig dag. Sen har jag bara 5 arbetsdagar kvar :)

Jag hoppas på fint väder imorgon så att vi kan hitta på något skoj. Det har ju inte direkt varit något toppväder iår. Wilma tjatar om att åka och bada. Snart åker hon till Spanien och där kan hon garanterat bada utan att frysa ihjäl, hehe.

Åh, min bästa vän Lina har beräknad födsel om bara två veckor och jag är så sjukt nervös, haha. Väntar varje dag på att hon ska höra av sig nu, snart snart! En liten bebis att gosa med. Jag kommer ju definitivt inte längta mindre efter att hon fått. Tur jag inte har så långt kvar heller, även fast det känns som en evighet ibland .



RSS 2.0