- Alla älskar lycka men lyckan älskar få

Så var det måndag igen, tiden bara rusar iväg, det är årets första höstmånad om någon dag. Idag är det personalfest på långbro och ärligt talat så är jag inte ens taggad, är alldeles för trött men det känns elakt att inte dyka upp nu eftersom dom planerat med mat och så. Förhoppningsvist blir jag piggare snart, ska hoppa in i duschen och börja fixa mig. Det blir nog skoj ändå!

Det blir inte myckte mer än så här, haha. Ha en bra dag!


- Att våga är att tappa fotfästet en stund, att inte våga är att förlora sig själv.

Kom precis hem från jobb nummer ett och ska snart bege mig till jobb nummer två, känns som att jag inte gör annat än att jobba även fast jag haft några dagars ledighet. Var sjukt längesen jag jobbade i globen känns det som, men nu börjar alla evenemang dra igång igen, idag är det Dolly Parton som har konsert. Jag hoppas på en rätt så lugn kväll, är rätt så seg även fast det knappt var några folk på långbro idag. Men jag jobbar imorgon igen så skulle ju inte skada att få sova lite iallafall.

Jag drog ju med mig Julia på ett event här om dagen, det var tydligen ett barnevent, haha. Vi var inte där så länge, jag började må sjukt dåligt, började svettas och vart helt svimfärdig, vet inte riktigt vad som hände. Trodde jag skulle ramla ihop på golvet bland allt folk först men hann in på toa och satte mig ner ett tag, sen kände jag att det inte var någon ide och stå trängas bland allt folk när man mår dåligt, hade vart sjukt pinsamt att ramla ihop där, hehe.

Nä, nu är det dags att börja röra sig och hoppas att man hinner äta innan jobbet.


monster

Över ett år har gått, ett jävla år.. Ett år sedan du tog en del ifrån mig, krossade, slet hela mig i tusen bitar, för att sen lämna över hela skulden på mig, få mig att tro att allt var mitt fel. Du fick mig att få det svårt att lita på människor, få mig att tro att varenda jävel som går runt där ute är svin som inte vill annat än att förstöra andra människors liv. Jag känner ingenting för dig, inget hat, du är inte ens värd att hatas, absolut ingenting. Det är vad du är värd, ingenting.

Jag mår bra idag, känner mig hel. Jag har byggt upp ett nytt liv, börjat om från början, där jag aldrig släpper in männsikor jag inte litar på. Det är bäst så. Men det här kommer alltid finnas kvar inom mig, hur mycket jag än vill att det ska försvinna, som ett ärr, mitt i hjärtat.

"Du släckte alla ljusen den natten
Och det tände varje rum
Det vackra sa farväl och jag försvann
Du släckte alla ljusen den natten
Och jag minns varje sekund"



- I love you like a love song baby

Idag ska jag på ett event på Ulla Winbladhs värdshus, det är världspremiär för lanseringen av lookibooki. Blir nog roligt, Julia hänger också på. Det är nu alla roliga event börjar rulla in igen, har redan fått ett par stycken men kan tråkigt nog inte gå på alla. Ett är på söndag, premiär för 5D bio, men det missar jag såklart pga jobb.

Annars har jag ingen aning om vad som händer idag, ska försöka ta mig ut och träna lite. Borde även städa men det är så jäkla tråkigt. Igår rensade jag åtminstonde alla mina kläder, har en hel papperspåse som jag ska ta med och ge till min syrra och se om hon vill ha något. Insåg att jag typ inte har några sommarkläder alls och undrar om jag gått med samma kläder hela sommaren? Höst- och vinterkläder är det däremot ingen brist på, hehe.

Funderar även på att boka en ny tatueringstid, börjar bli sugen på att göra en igen! Men vill vara helt säker på vart jag ska ha den först. Borde även klippa mig, mitt hår är slitet på bara den och har inte sett saxen på flera år känns det som..

Nää, nu ska jag fixa iordning mig så att jag kommer iväg någon gång.


- Jag blir bättre med tiden om du har tålamod med mig

Precis bokat en sista minuten resa till Grekland, andra september, kommer bli sweet. Nu får dock inte Wilma följa med. Känner verkligen att jag måste komma bort från Sverige ett tag! Det roliga är att Julia och hennes kompisar ska åka till samma ställe exakt samma dag, blir skoj. Var inne på Malta först men slutade med Grekland istället.

Men innan dess så är det några dagars jobb som väntar, både i globen och på långbro. Hehe.


Vad tycker ni om mina nya brillor jag skaffat? Skämta, det är att par gamla lumpen brillor. Haha, för jävla sköna och fula.


- Det är lika fel att lita på alla, som att inte lita på någon

Nu ska jag iväg och fixa nya linser, blir skoj att se vilken styrka jag behöver nu, hehe.
Borde typ skaffa glasögon som man kan ha hemma också, men finns verkligen inga som passar mig.
Efter det ska jag kolla på ett par höstskor och kanske klippa av mig allt hår och färga mörkt igen. Wilma ska även få lite nya höstkläder eftersom alla hennes kläder börjar bli för små, byxorna sitter uppe vid knäna, typ!



Precis



- Förlåt din fiender men glöm ej den jävlens namn

Det blev inget långpass idag, regnet öste ner klockan fem så jag fick gå hem, väldigt skönt. Var hur längesen som helst som jag var ledig en fredagskväll, så jag ska försöka få med mig någon på bio eller något men alla lär väll vara ute ikväll. Annars får jag väll gå och handla massa gott och se på någon bra film, lite trist att vara själv bara. Resten av familjen drar till Grekland.

På måndag ska jag till optikern och fixa starkare linser, så att jag kan ta körkort någon gång. Min senaste uppkörning kuggade jag på miljö eftersom jag såg skyltarna jag skulle följa försent och var tvungen att vända och ha mig alldeles för mycket, "det kommer gå alldeles för mycket bensin om du ska köra såhär", ni anar inte hur sur jag var, försökte få han att ändra sig men icke, dem är stenhårda. Även fast jag tyckte det var en sjuk grej att åka på, alltså han sa att min körning var bra men att jag inte kunde bli godkänd för att jag planerade dåligt och det kommer bli dyrt att åka, gps?? Ännu värre blev det när jag åkte på böter på bussen påväg till tåget i uppsala för att jag åkte på ungdomsbiljett, vilket var busschaffuörens fel enligt mig eftersom det var han som gav mig en och dessutom sa att bussen gick till tågstation fast den inte gjorde det. Kontrollanterna fick höra ett och annat innan jag gick iväg och satte mig och grät, var så grymt arg, besviken och ja allt, haha!

Nä nu ska jag fixa mig, för det blir bio :)


- En som inte gör dumheter som ung, gör det som gammal.

Fick sluta tidigt från jobbet idag, var inte så mycket folk, väldigt skönt. Jag vet att det låter knäppt men jag hoppas att det typ spöregnar hela helgen, har verkligen ingen lust med att det ska vara fullt nu när jag ska jobba långpass i tre dagar. Jag köpte iallafall att par nya skor idag från ecco, frågade lite om vad som kunde passa. Inte speciellt snygga men så jäkla sköna, billiga var dom inte heller för den del, men men. Passade på att gå in på apoteket och köpa stödstrumpor, lika bra att köra allt på en gång. Och såklart kunde jag inte hålla mig från att shoppa lite annat, mest höstkläder.

Jag hade så gärna velat gå på Maggio i helgen, typiskt att man ska jobba. Ska försöka få med mig någon på Melissa senare i höst iallafall, sen så ska ju jag och Malin på Rihanna, kommer bli dunder!

Känner att min blogg är sjukt tråkig, ändå skriver jag, haha. Ska se på film och försöka sova, börjar jobba halv tio igen. Hare!


Kul att man ser den här när man kommer hem efter att ha shoppat på hm!


- Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Jag har så galet ont i fötterna just nu, imorgon innan jobbet är det prio ett att handla riktiga arbetsskor och stöd strumpor, grinar nästan för att det gör så ont (okej,överdrev lite). Känns att man jobbat fjorton timmar iallafall, även fast dagen gick rätt fort, bara i slutet som det var lite segt. Blir en fet lön nästa månad! Kollade nyss min lönespec för förra månaden och såg att jag får mycket mer än vad jag trodde, happy! Passar perfekt nu, skulle lätta kunna boka en till resa eller åtminstonde en weekend, bara för att komma iväg.

Ska hoppa i säng nu och sätta på en film, tänkte som sagt åka in till stan imorgon för att handla skor.
Juste jag och Wilma är med i månades Solo, journalisten Johanna som skrivit två andra repotage om oss som ville skriva ett nu när jag gått ut skolan :)


Och en bild på Wilmsan:)


- Det viktigaste är inte att vinna utan att kämpa väl

God morgon! Nu är jag redo för jobb 09.30-00.00. Sitter i min nya mysiga musse pigg tröja, tycker det har börjat bli kallt ute. Jag fryser redan på kvällarna när jag jobbar ute, mörkt har det också börjat bli fort.



YES!

Wie, har äntligen bokat en resa. Kollat runt rätt länge nu, var tänkt att vi skulle åka någon gång innan sommaren var slut men det fick bli i december, kan vara skönt att komma bort från kalla vintern ett litet tag iallafall. Var sugen på thailand men det var så jäkla dyrt, istället fick det bli kanarieöarna. Funderade även på att åka över julen men då steg priset till det dubbla också. Nu har jag något roligt att berätta för Wilma nästa gång hon kommer. Kommer bli awesome, längtar redan till femte december!

Jag har även fått fortsättning på långbro, bara som extra eftersom dom inte kunde erbjuda heltid nu, men det är alltid något. Den här veckan har jag hoppat in som extra både lunch och kväll, så jobbar fyra stycken fjorton timmars pass i rad nu, kommer vara rätt så slut sen kan jag ju säga.

Nej nu blir det film!


Fredag

Har precis varit ute och övningskört lite, gick bra. Måste ta tag i körkortet igen, vill ju verkligen ha det och så skulle allt bli mycket lättare. Var så jäkla nära där ett tag, men när min teori gick ut gav jag upp allt för en stund, kände att det var bättre att vänta. Ska boka en ny teori- och uppkörningstid snart, när ekonomin tillåter. Känns surt att behöva göra om teorin när jag redan klarat den en gång, men men, sånt är livet. Det är ju inte direkt gratis att ta körkort heller, ni vill inte veta hur mycket pengar jag lagt ut allt som allt och ändå har jag fortfarande inte något körkort. Det roliga är att jag lixom var på en intensivkurs i april och då är det ju meningen att man ska ha körkortet efter det, haha.
Ännu värre är hur många gånger jag kört upp, jag skäms!! Det är inte så att jag inte kan köra, mina körlärare har till och med sagt åt mig att jag inte ska ta fler körlektioner, att jag är redo, det beror mestadels på nervositet. Nog om körkort nu.

Wilma är sjukt taggad redan nu inför morgondagen, hon ska nämligen springa mini meal loppet. Hon pratar om att hon ska lägga sig tidigt så att det blir lördag fortare. Tyvärr så jobbar jag, men min familj och Andreas familj ska kolla på henne och ta massa kort också. Blir hennes fjärde medalj hon får, och hon frågade mig idag om hur många medaljer jag tror hon kommer ha sen egentligen. Men nu ska jag gosa med Wilma.


<3



Tisdag

Jag var på en jobbintervju idag, i annonsen stod det att det var ett utav caféen inne på NK, men det visade sig att det var en utav restaurangerna där. Vart lite besviken eftersom att det inte var något jag egentligen ville, tror inte ens jag kommer få det, man skulle helst kunna mycket om vin och mat och ha någon annan sysselsättning eftersom det endast var deltid. Jag kan ju iförsig en del, men ja, vi får se. Jag fortsätter iallafall att söka.

Imorgon är det jobb på långbro igen, fem dagar i sträck. Sen är utesäsongen slut. Har bokat in mig på en del jobb i globen, ifall att jag inte skulle hitta något innan dess.

Nu ska jag fortsätta se på film/serier. Har sett alla Johan Falk och Maria Wern filmer de senaste dagarna, som ni kanske vet så är jag en sucker för svenska filmer, finns typ ingen film jag inte sett!




Bio och museum

Idag var vi först på bio och såg "var inte rädd långa farbrorn", var den enda bion som hade platser kvar. Wilma tyckte iallafall att den var bra och ville se den igen. Min syster följde med oss också. Efter bion så tog vi bussen till Polismuseumet. Det var skoj! Man kunde läsa och lära sig mycket, Wilma prövade poliskläder och vi satt i en polisbil. Jag som vill bli polis tyckte att det var lärorikt iallafall. Vi passade på att besöka riksidrottsmuseet när vi ändå höll på. Wilma prövade olika grenar och efter ett tag tog vi bussen tillbaka och käkade.
Undrar varför vi inte går på museeum oftare, det är faktiskt riktigt roligt.

 

Jag sökte massa jobb igår och har redan blivit uppringd av två stycken, så jag hoppas på att något ska passa.
Sökte även in på komvux för att plugga historia a i höst, jag behöver nämligen den kursen när jag ska plugga vidare senare. Dock ska jag plugga den kursen på distans och bara halvtid, lite synd att vi inte hade de ämnet i skolan. Trodde aldrig att jag skulle börja plugga direkt efter studenten, men lika bra att ta tag i det igen, annars lär det skita sig.

 



Besök hos farmor

Jag ledigt från jobbet idag pga av regnet, jobbar ju på en uteservering och regnar det så behövs det inte lika mycket personal. Vi passade på att besöka min farmor, min bror Eddie är här på besök ifrån Linköping också.
Vart en liten överaskning för henne vilket passade perfekt eftersom hon fyller år snart. Vi köpte med oss blommor och fika. Ringde även ditt våran pappa. Farmor vart iallafall jätteglad över att vi alla kom förbi.
Wilma satt och lekte med leksakerna som fanns där och efter några timmar gick vi och åt på donken.

Imorgon ska vi hitta på något skoj, troligtvist bio och sen polismuseumet. Jag har glömt min systemkamera men kanske hinner hämta den imorgon.

 



Tips

Någon som vet något skoj man kan göra med barn, även nu när det regnar? Tex något skoj museum eller liknande! Tänkte hitta på något med Wilma nu när jag är ledig i två dagar. Kom gärna med tips!


Fredag

Igår åkte vi till Nynäshamn för att grilla, det var mysigt. De bjöds på god mat som vanligt och Wilma var jättestolt över att ha hela "familjen" samlad. Man ser verkligen hur det lyser om henne när hon får vara med allihopa samtidigt, hur lycklig hon blir. Hon pratar ofta om att hon vill att alla ska träffas och det är roligt att det blir av någon gång ibland, även fast Wilma gärna skulle vilja att det hände oftare, men ibland är det svårt att få det att passa alla.
Vi kollade även på bilder från deras semester, de hade besökt göteborg, liseberg, ystad och öland. Wilma sprang Victoria loppet iår också och visade stolt upp sin medalj, hennes tredje. Nästa lördag ska hon springa mini meal igen, jag hoppas verkligen att jag kan ta ledigt från jobbet men det är svårt, några är utomlands och de behövs personal.

Jag ska snart åka och jobba igen, jobbar hela helgen. Men det är ett måste, uteservering är bara öppen en och en halv vecka till och det är bara nu jag är garanterad jobb där. Kommer säkert få jobba kvar som extra personal men jag skulle behöva ett heltidsjobb, vi får se helt enkelt. Jag har alltid Globen som extra också, men det räcker inte.
Speciellt nu när jag håller på att söka lägenhet, vilket inte är speciellt lätt men det skulle underlätta om man hade ett fast jobb med en fast inkomst.



Wilma var grillmästaren :)


:)

Jag har blivit riktigt tråkig, ni hittar mig för det mesta på Långbro världshus. Jobbar rätt mycket nu, men på torsdag ska jag och familjen till nynäshamn för att grilla, min enda lediga dag den här veckan. Wilma har kommit hem från sin Sverige resa. Om jag har saknat henne, älskade <3 Bjuder på två bilder, ska sova nu, imorgon blir det jobb igen.


Bror, mormor och jag.

Älskade bror och syster. Gillar att båda är yngre och längre än mig, höhö.




RSS 2.0