För jag har kul?

Nää, godnatt på er!Bästa Malin

Sov hos Malin inatt, hon har blivit så stor att hon skaffat sig en egen lägenhet. Så idag har vi hunnit med att vara i täby, handlat lite , ätit en varsin kyckling och kollat på allsång! Chill. Nu ska jag se en film och sen blir det nog sängen för min del.


Bloggen utan mening

Kom hem klockan ett igår, somnade inte förens klockan fyra och gick halv nio, kom nyss tillbaka från en powerwalk/springrunda. Har kommit på att det är jäkligt skönt att gå upp tidigt och träna plus att man hinner med en massa andra saker. Ska börja köra lite stryka på gymmet nu också, annars har det mest blivit cykel och springbandet. Jag funderar seriöst på att anmäla mig till tjejmilen eller något liknande, men vill helst inte springa själv, hehe.

Får se vad denna dag har att erbjuda idag, är ju inte kanon bra väder ute men rätt så skönt ändå. Wilma ligger fortfarande och sover så jag ska ta och väcka henne nu. Det blir nog så att hon åker hem till sin pappa idag eller imorgon, sen drar hon iväg till öland ett tag medans jag stannar hemma och jobbar. Igår hade jag en riktig kaos dag på jobbet, men det behöver vi inte dra upp nu, haha.

Jag hoppas jag hinner med att träffa min babe Malin också och jag hoppas att hon vill följa med mig till skansen på tisdag och se på Maggio! Vill helst inte gå själv och Håkan förra veckan var ju bara för grymt!!
Sommar

Halloj! Det har inte blivit mycket bloggande här inte, som vanligt med andra ord. Vi har haft fullt upp hela dagarna och nu när Wilma är här har vi varit och badat varje dag vädret varit på topp. Men idag fick hon följa med mormor och morfar för att åka lite båt, jag ska iväg och jobba extra. På tisdag åker hon till Öland med hennes pappas familj och jag vet att hon längtat dit. Jag börjar jobba på fredag igen och då går jag på schema.

Känns sjukt att det redan är juli, sommaren är ju typ snart slut? Även fast den började nyss... Jag hade planerat att göra massviss med saker den här sommaren, men det kommer tyvärr inte bli av. Istället får man jobba och tjäna lite pengar. Håller även på att söka olika jobb, vill helst ha ett heltidsjobb. Jag vet inte hur det blir med långbro till hösten, det är alltid bra att ha som extra men om jag får ett heltidsjobb så tar jag hellre det. Egentligen vill jag inte jobba inom restaurangbranchen, men det är de jobben som är lättast att få. Funderar på att gå en annan utbildning men den kostar en del pengar och jag vet inte riktigt om jag har råd med den just nu.


Älskar bilden, haha, så rolig. Båda gör samma min!


jag har gått och blivit militär...Fast nej, men man kan ju önska! Snart förhoppningvist.


RSS 2.0