- fredag

Idag har vi flyttat ut ur våran lägenhet, städat och haft oss. Så just nu är vi "bostadslösa", hehe. Men vi har fått låna en lägenhet ute på Värmdö tills på måndag då vi flyttar in i den nya.
Så påsken firas alltså här ute, köpt med oss massa påskgodis från Willys (2,90 kr/kg går inte motstå) som vi ska gotta ikväll framför tvn.

Gustaf har börjat åla mer och mer nu, han lixom skjuter sig framåt med benen, ser sjukt kul ut. Nu kommer man förhoppningsvist kunna ha han på golvet utan att han ska förvandlas till en isbit och då lär det ta fart i utvecklingen.

Fick nyss reda på att vi får flytta in redan imorgon, åhhh!!!
Så nu måste jag ringa lite samtal och se så alla som ska hjälpa till kan:)



- flytt

Hoho, det ekar här inne just nu. Vi är ju mitt uppe i ett flyttkaos och samtidigt så jobbar både jag och Ch, känns som att man knappt hinner med. Men när allt är klart så lovar jag att bättra mig :)



- Glad kille!

 


- tisdag

Vaknade redan klockan sex imorse, galet irriterande, speciellt eftersom Gustaf fortfarande sover och jag börjar jobba klockan elva. Låg kvar i sängen till halv åtta men då började dom såklart att borra och ha sig i lägenheten ovanför oss, han har fått en vattenskada och dom har hållt på med den sen januari, varit tyst ett tag så jag trodde dom var klara men icke. 
Somnade iallafal hyffsat i tid igår, så är inte så trött. Skillnad mot dagen innan när Gustaf vägrade sova. 
Han har börjat ogilla att ligga i sängen, bara vagnen som gäller, det jobbiga är att han vaknar flera gånger när han ligger i vagnen och somnar han inte om direkt blir han klarvaken istället. 
Märkte igår att han fått sin andra tand också, så kanske det som spökar. 
 
Det är snöstorm ute idag, så galet irriterande. Trodde våren hade kommit, har ju endå varit fint ett par dagar men nej nu ska det såklart bli snö igen. Lär väll vara snö på min födelsedag också, som är i mitten av hela året, skulle inte bli direkt förvånad.
 
Tänkte passa på att äta frukost hemma idag, när jag ändå har så mycket tid över.
 
Haha så jäkla go!


- Måndag

Oj jag har knappt tid att sitta här, hehe. Har jobbat en del, sökt jobb, fixat allt här hemma med packning och sånt och ja massa annat. Vill flytta typ nu, så trist att bo med massa kartonger. Måste lösa allt med utflyttningen också, vi måste flytta den 30 redan, så förhoppningsvist kan vi ha våra saker hemma hos mamma i två dagar. Det jobbiga är att vi måste hyra bil två gånger då, känns så jäkla onödigt att lägga ut pengar på sånt, men men.
Vi har ju fått sälja våran soffa och tvbänk för att få lite mindre saker, försöker sälja av vårat vardagsrumsbord också, så slipper man det. Men resten måste vi behålla, annars har vi inga möbler kvar, haha. 
 
Efter jobbet idag mötte Ch och Gustaf mig inne i stan, så vi kunde uträtta lite ärenden. Så fick Gustaf lite nya kläder, han har typ växt ut allt nu, men som vanligt när jag ska handla kläder så finns det aldrig om dom storlekarna jag vill ha. Verkar som alla fått barn samtidigt som mig och roffat åt sig alla fina kläder, har alltid varit så med Wilmas storlekar också. Men något hittar man alltid iallafall.
 
Imorgon ska jag jobba igen, tycker det varit rätt skönt att komma hemifrån, rensa tankarna lite. Det var bara tur att jag fick börja med lite tre timmars pass såhär, allt funkar ju kanon bra här hemma ändå, så jag hade inget att oroa mig för. 
 


- Torsdag

Solen skiner ute idag, men ändå är det svinkallt. Jag ska strax iväg och jobba igen, känns som att jag inte gör annat just nu, även fast jag bara jobbar några timmar. Det är nog för att jag har så mycket annat att tänka på, känner att tiden inte räcker till. Vi har hur mycket som helst att fixa här hemma, eller ja, packa ner och sånt, man har ju mer saker än vad man tror. Därför har jag inte haft tid att sitta vid datorn så mycket :)
Internet på min mobil är helt kasst, jag sänkte min månadskostnad men ville ha kvar samma internetpaket så jag ska ringa till 3 och kolla vad som hänt, det har blivit sjukt segt nu.
 
Gustaf har börjat sitta mer och mer nu, men inte så att man kan lämna han själv än, snart så. Han är så himla nyfiken på allt så att sitta still är inte så roligt. Överallt ska han vara. När han sitter i gåstolen springer han runt i den helt tokig. 
 
Nej nu är det dags för mig att bege mig!
 
 
 
 


- 6 månads koll

Nyss kommit hem från BVC, 8015 gram och 67 cm lång nu. Allt annat var bra också, nu är det två månader till nästa besök igen.



- duktig tjej

Idag när jag kom hem från jobbet hade Wilma varit på städhumör, hon hade fixat alla sina saker och sen så ville hon visa vad hon gjort i rummet. Där hade hon bäddat båda sängarna och fixat ordning alla filmer. Så himla fint! Hon kan när hon vill, annars brukar man behöva tjata på henne att hon ska städa. Vi gick och handlade tillsammans efter det, lillebror fick vara hemma med pappsen och kolla på hockey.

Nu har vi precis ätit och väntar på att melodifestivalen ska börja, blir chips och godis till det idag. Var sjukt längesen vi hade plockgodis hemma, så det kommer sitta fint.

Imorgon är det jobb igen, nu börjar jag komma in i allt lite mer, blev ju som ett helt nytt jobb för mig eftersom de bytt ut allt.

Gustaf blir förresten sex månader idag, tiden går verkligen fort nu.



- trött

Jag låg och fundera och tänkte igår kväll/natt alldeles för länge, så idag är jag dödstrött. Önskar att det fanns en on/off knapp på tänkandet, så man bara kunde stänga av allt ett tag när man behöver sova. Som vanligt gick jag ändå upp alldeles för tidigt och nu sitter jag bara och väntar på att det ska bli dags att börja röra sig mot tunnelbanan.
Jag hoppas att dagen går fort.

Gustaf sover fortfarande, på något sätt känns det enklare att åka iväg och jobba när han sover istället för att han ska vara vaken. Weird. Han vägrade somna igår kväll också, så lika bra att han får ta igen lite sömn nu.

Nej, kanske ska passa på att äta frukost nu när jag ändå har så mycket tid över :)



- onsdag

Usch vad jag hatar att åka tunnelbana när det är proppat med folk, får seriöst panik. Finns ingen luft alls och jag blir alltid helt svimfärdig när jag går av, äcklig känsla. Jag lyckas alltid åka i rusningstrafik också, får börja planera bättre, haha.

Vi har iallafall vart hemma hos Lina och Hugo idag, åt lite lunch och fikade. Becca var också där och vi köpte med oss lite blommor till Lina, hon fyller ju år idag. På tal om blommor, jag måste bli bättre på att köpa blommor hem, så fint. Men jag lyckas aldrig hålla mina växter vid liv, why? När vi får blommor hinner dom vissna lika fort. Nu när det börjar bli vår vill jag ha massa tulpaner hemma.

Imorgon är det tre timmars jobb som står på schemat och efter det ska jag hämta Wilmisen. Jobbar ju i helgen också, så blir Ch som får hitta på något skoj med barnen.

Har tänkt börja packa lite också, är sjukt taggad på att flytta nu. Vi har sagt upp den här lägenheten, så nu väntar vi bara på att skriva kontrakt, blir någon gång i slutet av mars.



- happy

Idag fick jag mail om att vi får hyra lägenheten i Nynäshamn, trodde ju det var kört där ett tag. Det känns skitkul men nu gör vi världens chansning, med tanke på att kontraktet gäller ett år. Samtidigt är det en chans jag verkligen inte bara kan strunta i, på nått sätt så löser det väll sig om ett år? Hehe.
Så om allt nu blir som vi planerat flyttar vi den 1 april. Jag har inte sagt något till Wilma än, vill vara säker på att det blir såhär nu så jag inte lovar något. Men jag tror hon kommer bli jätteglad.

Har jobbat idag också och imorgon ska jag prata med chefen om hur det blir framöver. Ska Ch vara föräldraledig måste jag ha heltid och just nu verkar det som att dom inte kan ge mig det, trist. Men jag kan inte ha ett jobb på 90 timmar i månaden bara, det går inte runt. Skulle ju kunna jobba extra men då måste det passa in med Ch schema och det blir också svårt.

Imorgon ska vi till Lina och Hugo, Lina fyller år också. Det blir skoj, var ett tag sedan vi sågs känns det som.



- måndag

Idag har jag jobbat för första gången sedan juli, det kändes lite ovant kan jag ju säga. Det har varit massa kaos, jag pratade med han som har hand om schemat och så igår och han skulle höra av sig till mig om jag skulle jobba eller ej imorse men jag fick inget svar så då antog jag att jag inte skulle jobba. Klockan 11 ringer dom och frågar vart jag är, jag vart galet irriterad på att ingenting verkar funka som det ska, menar jag måste kunna planera?
Nu gick det bra iallafall och jag har fått lite mer info om schemat och så.

Efter jobbet mötte jag upp Ch och Gustaf i Nacka, vi skulle köpa nya framhjul till vagnen, nu känns den som ny igen! Gustaf hade varit jättesnäll och var så himla gosig när han såg mig, satt i mitt knä och bara myste massor. Det är bara jag som är hönsig och nervös över att något ska hända, haha.

Ska laga lite mat nu och sen fixa mig, jobbar på lunchen imorgon igen.

Mysstund innan vi gick upp imorse.



- söndag

Woho, så roligt med folk som ska märka ord hela tiden. Bara för jag skriver att jag inte vill att vagnen ska bli förstörd betyder ju inte det att jag inte bryr mig om Gustaf som sitter i den? Men nu ska vi inte vara bittra!

Igår kväll gick jag över till en gammal arbetskompis för lite tjejmys. Dom bor fem minuter ifrån oss så det var skönt, då kunde jag gå hem direkt om det blev jobbigt med Gustaf. Jag var lite nervös eftersom det var första gången jag gick iväg ensam, var visserligen bara borta tre timmar så det var ju lugnt och Gustaf var super glad när jag kom hem och Ch undrade varför jag stressat, haha.
Men han har gått och blivit sjukskriven nu också, så jäkla typiskt. Jag ska egentligen jobba imorgon, men det har blivit massa kaos där. Jag tyckte jag var tydlig med att säga att ska jag jobba i mars måste jag se schemat först och allt verkade frid och fröjd, nu när jag fick schemat och berättade att jag inte kan jobba vissa dagar var det tydligen inte okej längre, så någonstans har det blivit ett missförstånd. Allt känns lite osäkert, har inte fått svar på om jag ska jobba denna vecka eller inte och det känns rätt onödigt om jag åker dit imorgon och helt plötsligt inte ska jobba, men dagen är inte slut än och jag har ställt in mig på att jobba så förhoppningsvis får jag svar snart.

Gustaf sover och jag ska passa på att städa lite, vagnen drar in så mycket skit så ibland känns det som att man inte gör annat än att dammsuga här.



- kalas

Vi ska strax iväg på 50 års kalas, det blir trevligt. Jobbigt nog så snöar det ute och just nu har jag inget regnskydd, vad gör man? Haha. Hoppas att det värsta hinner gå över så slipper vagnen bli helt förstörd.

Senare ikväll ska jag kanske iväg en stund på kvällen för lite tjejsnack, men det beror lite på hur sent Ch kommer hem från jobbet och så. Jag är rätt trött idag och försöker pigga upp mig med lite kaffe. Gustaf vaknade 4 imorse, inte okej! Han somna om rätt fort men jag har så sjukt svårt att somna om direkt så tog ett tag.

Juste Gustaf har lärt sig "dansa", säger man "kan du dansa Gustaf" så gungar han fram och tillbaka. Så blir han helt tokig när man sätter på babblarna på youtube, himla roligt.

Nej nu måste jag fixa klart lite saker, skulle behöva svänga förbi affären innan vi åker också.



RSS 2.0