bästbästbästbäst

Fick MVG från Långbro, wiiie!! Så sjukt bra jag är. Har fått högsta betyg från båda mina praktikplatser.


Resor

Sitter och kollar på resor inför sommaren, galet vad skönt det skulle vara att åka nu också. Jag har sagt till om att jag vill ha en vecka "långledigt" från långbro i juli. Egentligen ville jag åka i samma veva som jag fyller 20, men det passade inte. Jag tar studenten den 8 juni, börjar jobba den 10 och fyller år den 15, så kändes inte så bra att be om att få vara ledig precis när man börjat. Jag hoppas att jag ska kunna hitta något bra iallafall. Har kollat på en del hotell, bland annat i Grekland och i Egypten, visst vågar man åka dit nu? Men även funderat på om man ska ta en 5 dagars semester i Paris, disneyland. Svårt val.

Nej nu är det dags för sängen, kör första kvällspasset i skolan imorgon.Tänk vad stor hon blivit!


från praktiken


Fick en kokbok av ägaren på praktiken, han själv som skrivit den. Blev jätteglad!
Har haft studiedag idag så först var jag hos tandläkaren och sen promenerade jag till Långbro. Skrev på anställningspapper och gick igenom lite schema. Fick extra jobb också, så ska börja små jobba lite innan sommaren. Känns jäkligt skönt att slippa tänka på att behöva söka jobb som en galning, iallafall på ett tag.


I skolan

Jag vet att jag varit sämst på att uppdatera. Har haft sjukt mycket att göra, bland annat det där jäkla projektarbetet plus att jag jobbat en hel del. Praktiken är iallafall slut och skolan har börjat som vanligt igen. Jag ska tillbaka dit i veckan för att skriva på anställningspapper. Känner att livet rullar på bra som bara den just nu.
Studenten om två månader!!!!
Ska bli bättre på att uppdatera, men just nu har jag projekt och företagande och snart är det dags för lunchservering.


Måndag

Så var sportlovet över. Praktiken idag var sjukt seg, var nästan inga gäster alls idag, vilket är tråkigt. Slutade runt tre och åkte hem, såg att jag fått papper från försvarsmakten som jag fixade på en gång. Jag har även varit duktig och skaffat mig mitt första gymkort någonsin! Det blev på 24/7 för att jag ska kunna träna på kvällarna efter jobbet. Första passet blir redan imorgon. Egentligen skulle jag tränat idag men jag ska på årets första studentskiva idag, ska dock ta det lugnt med tanke på att det är praktik imorgon igen. Och det känns rätt meningslöst att träna idag då.

Jag har över tusen bilder på datorn nu, som jag tagit med min nya kamera. Skulle vilja lägga upp alla men det skulle ta en jädra tid, så blir några i taget istället. Wilma sa en skön grej när hon såg att jag skaffat en systemkamera, "amen gud, nu kommer du bli som pappa och ska ta kort på mig hela tiden, jag orkar inte". Och ja, hon har fått stå ut en hel del, haha.

Ogillar att datumstämpeln syns på bilden, men har tagit bort det från kameran. Är ju roligt att kunna gå tillbaka senare, synd att jag inte vet hur man använder photoshop.


Kimpan

Självklart måste vi fira denna kille också, Kim, 22 år idag. Stora pojken!
Kör bara?!?!?!?!


Lina <3Grattis världens bästa Lina och vän, 20 år. Jag älskar dig!


Hur grym?


Jag och Wilma var och shoppade i liljeholmen.


<3


Mitt hjärta <3


Fredag


Lägger upp fler bilder senare. Ska göra lite annat nu :)


Kväller

Några stycken som frågat varför jag ska göra lumpen. För det första så finns inte "lumpen" längre, utan det är en frivillig grundutbildning på tre månader. Efter utbildningen väljer man själv om man vill fortsätta arbeta inom försvarsmakten. Jag vill göra den dels för att jag tycker det verkar grymt kul och spännande men även för att jag vill ha de som merit, som är bra att ha till den utbildningen jag vill söka senare. Jag vill testa på, det kanske inte alls är min grej, jag kanske åker hem dagen efter? Men jag vill som sagt ändå testa på. Jag vet ju inte ens om jag kommer få mönstra.

Nu är det dags för sängen! Imorgon ska vi antingen till junibacken, aquaria eller fjärilshuset. Såklart så följer nya kameran med och förhoppningsvist hinner jag åka och köpa en usb-sladd.
Natti.


Vårmånad!

Igår köpte jag äntligen en systemkamera, en Nikon 3100. Jag tror att jag varit och kollat i samma butik ett tiotal gånger och pratat med samma person varje gång. Han rekomenderad Nikon till mig om jag ville ha en enkel kamera och den funkar utmärkt. Har redan använt den flitigt, men när jag kom hem såg jag att det inte var någon usb kabel med så vet inte hur jag ska kunna ladda över bilderna till datorn. Ska åka tillbaka imorgon och se om man måste köpa en separat. Dessutom fick jag en väska värde 800 kr med, kanske inte den snyggaste men den funkar.
Så nu blir det förhoppningsvist massa bilder här i bloggen.

Wilma sitter och kollar på en film. Innan det så lekte vi att vi hade fest som hon kallar det, hon lagar maten och jag ska äta allting. Hon kan sitta hur länge som helst och hålla på med det, samma sak när hon leker med sitt slott hon har, då låtsas hon att det är Victoria och Daniel som bor där.

Jag ska iväg och jobba några timmar ikväll på hockey. Apropå jobb, jag har fått jobb på Långbro (min praktik). Iförsig så är det bara sommarjobb, men det är alltid bättre än inget alls. Jag hade tänk höra med dom när jag slutade där om dom behövde folk, men så hann ägaren fråga mig innan, vilket var roligt. Ska iallafall prata mer om det samma vecka jag slutar där.RSS 2.0