Kung Markatta


Hämtade ut lite paket idag, bland annat det här från Kung Markatta. Det innehöll två paket te (ett rött och ett grönt), torkade aprikoser, gourmetknäcke med ost och pumpafrön, chokladmandlar och kokosolja. Allt är ekologiskt. Ska faktiskt pröva det röda teet nu som är koffeinfritt, annars kommer jag inte somna senare. Chokladmandlarna var sjuuuukt goda om man tycker om mörkchoklad. Aprikoserna ska W få, hon brukar tycka om det, jag är inte så förtjust i just aprikoser men ska testa jag också. Knäcket går bra att äta som snacks med dip eller som dom är. Kokosoljan var något nytt som man kan använda till lite allt möjligt.

(ber om ursäkt för grymt dåliga bilder, är tagna med mobilen)


Intressant dag

Praktiken idag var inte speciellt händelserik, knappt några gäster alls. Jag ska ha hand om "bar" delen den här veckan, fått använda kassan idag och lärt mig bonga och sånt, jag ska nog fixa det där. Börjar elva hela veckan så det är soft. Fast imorgon ska jag på läkarbesök och kommer missa hela dagen...

På lördag ska vi på dop, min brorsson som ska döpas. Jag ska hjälpa till att baka något till fikat, funderar på mini cupcakes och kolakakor, är ju inte bara jag som ska baka så det blir nog bra. Beställde en doppresent igår och jag hoppas verkligen att den hinner komma innan lördag, det stod iallafall att det skulle ta två till fyra dagar. Visste inte riktigt vad jag skulle köpa, velade mellan ett par saker men tillslut bestämde jag mig för det som var mer som en personlig grej. Berättar vad efter dopet.

Pure pr ringde mig idag, jag ska bli ambassadör för dom (har varit det förut genom min andra blogg också). Dom skickar produkter till mig och jag testar och ser vad jag tycker. Först ut är produkter från kungmarkatta.se , får ser vad dom har att erbjuda. Vet inte riktigt när jag får paketet men någon dag i veckan iallafall. Sist fick jag massvis med schampo från "Just Glow", det är ju bra och nödvändigt att ha.




"jag ska önska mej en sån här plattång av jultomten"


Min syster plattade håret på W eftersom att hon alltid ska göra likadant som Amanda. Jag tycker att hon ser så annorlunda ut med rakt hår, hennes hår är ju i vanliga fall lite lockigt annars. När det är rakt ser man även hur långt hår hon fakiskt har. Lika söt som vanligt! Fast det slutade med att hon ville ha flätor som pippi så då fick hon det också.


Ett hej från W



Ny kalender


Igår ramlade en ny kalender ner i brevlådan från tryckdig.se . Den behövs verkligen kan jag säga, vet inte hur många gånger jag råkat dubbelboka saker. Har haft en personlig kalender tre år i rad nu. Om ni också vill skaffa en roligare och personligare kalender så är tryckdig.se en jättebra sida.


Killtjusaren

W sa idag till en kille hon såg genom fönstret när hon åkte bil.
- Åhh vilken snygg kille!


Candy

Imorgon är det äntligen fredag! Det betyder att W kommer hit igen, vi ska nog se till att hitta på något skoj i helgen. Förhoppningsvist så slipper vi regnet, har ju varit ett riktigt höstväder de senaste dagarna. Var länge sen jag frös på morgonen när jag går upp, har klagat hela sommaren på att det varit för varmt när man vaknat. Tur att det finns dusch.

Juste idag efter praktiken handlade jag lösviktsgodis, vet att det inte är lördag men det var sjukt längesen jag ens åt godis. Kom och tänka på när man var liten och plockade en-två godisar av varje medans men idag typ plockar hur mycket som helst. W är likadan, hon tar en av varje även om hon har en speciell "bästa godis" så tar hon bara en och sparar till sist. En annan rolig sak med henne när hon plockar godis är att hon tar typ tio godisar och sen vill hon inte ha mer, även fast man säger att hon får ta lite till. Inget krävande här inte! Visserligen så snor hon av alla andra när hennes är slut, haha.

Nu är det dags för mig att hoppa i säng, som sagt sista dagen innan helg imorgon, ska bli så skönt.


Bild från google


Seg

God morgon. Jag är inte alls taggad på att ha praktik idag men det är bara att bita ihop. Är ju ändå inte så många timmar, bara det att jag ska jobba från 17 till 00 i globen idag också. Lär vara helt slut när jag kommer hem igen. Jaja. Nu ska jag in och handla frukost av något slag, eftersom vi inte äter fören halv tre på praktiken. Ha en bra dag!


jag drömmer om en framtid som glömmer


Min dag har varit sämst. Praktiken gick iallafall bra. Nu håller jag på att laga pasta och köttfärsgratäng som jag ska äta framför TVn.
"Du släckte alla ljusen den natten
Och det tände varje rum
Det vackra sa farväl och jag försvann
Du släckte alla ljusen den natten
Och jag minns varje sekund"



Drömmar

Jag la mig förut och kollade på serier, råkade somna till. Det sjukaste är att jag hade en sån verklig dröm, trodde seriöst det hände på riktigt. Har aldrig drömt något sånt, det var läskigt, eller inte själva drömmen utan att den kändes så sann. Jag minns fortfarande allt jag drömde och det brukar jag inte göra, den var till och med så sann så att jag i drömmen nöp mig själv, bad en person slå till mig men ändå inte vakna. Undra varför det var så. Jag läste lite om drömtydning, en sida där det fanns massa olika ord som man kunde ha drömt om och sen koppla det vidare, tex eld. Skulle vilja lära mig lite mer om det. Såhär stod det på samma sida:
"Att bli medveten om betydelsen av sina drömma och lära sig att tyda dem är en metod man kan använda för att nå en djupare förståelse för jaget, vem man är och vad man bär sig som omedevetet påverkar tankar, känslor, handlingari det dagliga livet"



bra dag

Första dagen på praktiken gick galant! Det var knappt några gäster alls men imorgon blir det mer att göra. Jag gå med en annan tjej som jobbar där och dom har olika stationer, den här veckan har hon hand om konferansen. Hjälpte mest till att bära lite tallrikar (tappade inget, haha) och sen putsa glas och bestik för att det inte fanns annat att göra.  Har iallafall världens lyx schema, börjar tio varje dag och slutar tre, ibland elva till halv fyra. Fem timmar per dag alltså, bättre än skola! Nu kommer jag kunna jobba extra i globen också, har en del pass där nu, trodde att jag skulle behöva avboka, ännu bättre är att bussen till gullmars stannar precis utanför restaurangen. Tror att dom här åtta veckorna kommer gå snabbt.



Duktigt

Woho, har gjort klart min första inlämningsuppgift i årkurs 3! Läser ju dryckeskurs och eftersom att ena restaurangen i skolan inte är klar än så ska vi läsa den på distans medans vi har praktik, egentligen skulle vi vara i skolan på onsdagar under tiden vi har praktiken men nu vart det inte så. Var meningen att jag skulle sova tidigt men var inte trött så tänkte att jag lika gärna kunde börja lite, slutade med att jag gjorde klart allting istället. Var inte direkt lätt att hitta vissa svar men tror att det vart rätt ändå. Lärde mig iallafall mer om olika vatten, juice och mjölk!

Nej nu ska jag stryka min skjorta och sen sova, önska mig lycka till på praktiken imorgon.
Natti.


Bild från google.se


Seg dag

Jag var tvungen att handla en svart skjorta idag eftersom jag måste ha en på praktiken, i skolan sa dom att vi skulle ha samma kläder som vi använder i skolan men icke. Kan ju inte direkt använda mina svarta jag har i globen där det står "global eatertainment" på. Grejen är den att HM var den enda affären som hade eller rättare sagt, jag var inte på humör för att springa runt och leta överallt, och deras dam skjortor har inte knappar hela vägen upp som vi måste ha och herr storlekarna var för stora. Jaja, får se vad dom säger imorgon. Börjar bli lite nervös nu, tänk om jag tappar alla tallrikar eller spiller rödvin på någon! Visserligen har jag aldrig gjort det och vet inte varför jag skulle göra det nu heller. 

Annars har jag bara slappat idag, käkat tortellinigratäng och sett på karate kid och tekken. Jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera och fler bilder!'



Helg

Ringde min praktik idag, verkar hur bra som helst. Ska börja på måndag klockan 10, dom har bara luncher där så slipper alla kvällspass och förhoppningsvist helger också. Det skulle ju vara sjukt najs om jag fick börja 10 varje dag, lärarna i skolan har lixom skrämt upp oss med att vi kommer börja vid senast 7 varje dag, haha. Pratade även med våran apu lärare idag, han sa att jag var deras försökskanin på det här stället, eftersom dom aldrig har haft några elever där förut. Sa även att han ville höra allt skvaller från restaurangen. Tror och hoppas iallafall att det kommer gå bra att praktisera.

W är inte här i helgen, hennes faster fyller 20 och det skulle firas med släkt och vänner från lite olika ställen från Sverige och det är klart att hon vill vara med på det.

Vet att jag lovade bilder från när W sprang mini mil, men jag har inte dom här just nu. Jag ska betala lite tråkiga räkningar nu, dags att bli fattig igen :)


För jag har världens coolaste dotter

- Mamma nu ska jag vara sådär cool som jag var när jag var liten.



Torsdag

Har haft ett par rätt jobbiga dagar, mycket saker som hänt. Polisförhör och sjukhus. Har ingen lust att dra upp allt som hänt. Såhär ett par dagar efter känner jag mest bara hat, hat mot sjuka personer. En jävla massa hat.

Skola började i onsdags, vi fick våra nya serveringskläder, massa information, veta vart vi ska praktisera och så.
Jag skulle ha praktiserat på globens hotell men det vart ändrat idag och istället ska jag vara på restaurang Spring. Börjar redan på måndag och fortsätter åtta veckor framåt. Förhoppningsvist går det bra. Vi är egentligen lediga imorgon men jag måste till skolan för att få redo på lite mer info om praktiken, missade nämligen den idag när jag var iväg.

Annars händer inte så mycket, ville bara skriva lite.



W



"När du än behöver mig
ställer jag upp för dig.
Vad det än gäller, när det än är,
Finns jag här för dig."


Please, would you one time just let me be myself. So i can shine with my own light, let me be myself, would you let me be myself



"Jag går och fiskar"

Fick nyss en bild från Nynäshamn. W är och fiskar middag, får hoppas att hon får napp. Nu ska jag iväg och möta Sofie, får se vad jag hittar på efter det.
(Ser ni föresten att hon är Pippi? toffsar i håret och likadan tröja som Pippi har på vintern)


Skola och BB

Jag får fortfarande massa roliga och fina saker hemskickade till mig, även fast jag har slutat blogga på min "ungmamma15" blogg . Det är skoj! För några dagar fick jag en helt egen designad almanacka från tryckdig.se . Super bra att ha en nu när skolan börjar. På tal om skolan så börjar jag om bara två dagar, känns helt galet, sommarlovet försvann typ?

Jaja, idag ska jag som sagt på Blondinbellas bokparty. Efter det ska jag försöka dra med några andra och se vad man kan hitta på såhär en måndag två dagar innan skolan börjar. Känner mig föresten helt lost eftersom jag inte kan komma in på fronter och se om jag har fått praktik eller inte, när jag frågade rektorn sist sa han att jag skulle börja med praktik direkt när jag kom till skolan, men har inte fått någon information alls om det. Det skulle ju vara väldigt bra om man fick redo på sånt innan, jag måste mest veta hur det blir pga mitt jobb och W. Jag önskade att jag inte ville ha kvällspraktik och att jag inte kan ha på helgerna.

Nej nu ska jag fixa lite och sen försöka hitta något att ha på mig ikväll, haha.



en söndag

Jag hann inte blogga igår, hade fullt upp hela dagen och natten. Jag och W åkte in till söder och kikade på vad det fanns för kul att göra där. Efter ett tag kom Andreas in också. W ville ansiktsmåla sig men när det var hennes tur så såg hon att tjejen innan bara hade målat en fjäril på handen och då skulle såklart hon också ha det. När vi hon sa var klar med dig och vi gick där ifrån sa hon "men åh nu ångrar jag mig, jag vill ha en fjäril i ansiktet iallafall", så det var bara ställa sig i kön igen, den var inte direkt kort om man säger så. Tillslut fick hon sin fjärilsmålning och var hur stolt som helst. Min familj och Andreas familj kom också, även Lina. Hon var nog rätt så spänd och förväntansfull över att hon skulle springa, kunde inte riktigt sitta still. Det var hur många barn som helst som var där och skulle springa och när det var hennes tur sprang hon för fullt. Jag sprang med henne eftersom hon inte ville springa själv. Hon var hur duktig som helst! Trots värmen så sprang hon hela loppet, alla hejjade ju på henne så hon vart ännu mer peppad. Jag var nog mer trött när det var klart än vad hon var, haha. Efteråt fick man en medalj, nu har hon två stycken i sin samling.

Direkt efter var det dags för mig att åka och jobba. Det var sjukt kul, men alldeles för varmt. Ett tag var man helt svimmfärdig men mot kvällen/natten vart det svalare. Jag och Becca stod i baren, vi lärde oss en del drinkar så nu ska vi bli barexperter. Vi slutade vid tre även fast festen inte var slut, men det var ändå rätt skönt att få åka hem, min fötter var halvt döda.

Imorgon ska jag och Sofie på Blondinbellas bokparty, kan bli skoj. Ska försöka få Andreas att skicka lite bilder från igår så att jag kan lägga upp här, hann tyvärr inte ta några egna.


Lopp

Jag och W är redo för att åka in mot zinken nu för att se vad det finns att göra för skoj där innan loppet. Det ska finnas ansiktmålning och hon vill måla sig till en fjäril eller tiger sa hon. Hon har aldrig riktigt vågat måla sig de gånger vi gått förbi något sånt, senast var när vi fick bo på hotell och det kommer hon ihåg. "När vi bodde på dopet, eller juste tältet eller vad heter det där nu igen vi va på?" Hotell menar hon men blandar ihop det med lite annat. Sen så sa hon "Men idag kommer jag nog våga, då kan jag visa alla och då vet dom inte vet jag är". Så vi får se om hon gör det eller inte. Alla kommer ju och kollar på henne idag, Andreas familj och min familj, så det blir roligt.

Nu tjatar W på att vi ska gå, så du är det dags att röra på sig. Efter loppet ska jag jobba i elva timmar!


Mobilbloggar

Djurgården var sjukt bra idag. Ska ha inventering på jobbet nu, skulle slutat 11 men blir senare. Jobbigt men bra med cash. Har rast just nu. Imorgon är dagen W längtat efter!


Bättre att lyssna på henne

Jag skulle kunna öppna en blogg och fylla den med roliga och kloka saker som W säger. Idag när vi var och handlade ville hon ha en vagn men jag sa att vi inte skulle handla så mycket och att det inte behövdes. Vi gick runt ett tag där inne och plockade åt oss en del, tillslut så vart det för mycket för att bära, då säger W:
- Ja visste det, vi skulle ha tagit en vagn ändå.
- Ja eller åtminstonde en korg.
- Kom ihåg det nästa gång mamma, jag sa ju det till dig, bättre att du lyssnar på vad jag säger istället.

På vägen hem pratade vi om att vi skulle gå ut och leka i parken efter att vi ätit lunch, men då sa W att hon inte ville ha lunch för att hon inte skulle bli hungrig i parken men att hon skulle bli det efter att hon lekt.
- Det är bättre om vi leker först, annars säger jag till Amanda att vi ska gå ut. Hon kan ta med sin mobil ut så ringer du när maten är klar. Det är så jobbigt att vänta på dig när du ska laga mat, man blir så trött då!




Tokigt

Inatt hände en rolig sak, eller rolig och rolig. W ramlade ur sängen (det var såklart inte kul). Dock så gick det bra och hon märkte nog knappt att det hände. Det roliga i hela händelsen var att när hon ramlade ner så rycker hon till och lyfter upp huvudet och halvskriker "MEN JAHA", för att sedan somna om på direkten. Jag kunde inte låta bli att små skratta även fast det är lite läskigt att hon ramlar ur, hon rör sig så mycket. Tyckte att det hon sa var så klockrent och det är även ett ord hon använder ofta i vardagen när man säger saker till henne, "men jaha". Sköning.



starta eget

Att sova är överskattat, nej men jag fastnade med annat och insåg nu hur mycket klockan faktiskt är. Ska lägga mig när som helst. Har suttit och surfat runt och letat efter lite bra information om att starta eget företag. Jag och Becca är riktigt sugna på att starta något eget, inom restaurang då. Vi har funderat mycket på catering till och börja med, men min dröm är ju att någon gång i framtiden starta ett eget mysigt litet café. Grejen är den att jag inte riktigt förstår hur man börjar, är det jag som är trög? Jag och Becca har pratat lite om att vi skulle behöva hitta en lokal till att börja med, båda studerar ju fortfarande så vi har ju inte direkt feta bra ekonomin. Just nu så jobbar vi mest extra på bröllop, fester med mera. Kanske att det skulle vara något? Typ som ett bemanningsföretag eller vad man ska kalla det, som hyr ut både servis personal och lagar mat. Jag är ju mest inriktad på allt som har med servering att göra och Becca inom kök. Frågan är som sagt, hur börjar man? Kan ju säga att vi redan skaffat visitkort, mest för att folk vi jobbar hos blivit riktigt nöjda och alltid frågat efter det, vissa tror till och med att vi kommer från företag. Haha, jag och Becca alltså, vi kommer slå stort!



USE2 här kommer jag

Fick brev från skolan idag. Har bara liiiiite ångest, vad hände med sommarlovet? Ska ändå bli rätt så skönt att komma igång igen, skolan har varit en av alla saker som jag har prioriterat mest. Det var mitt mål från första början att jag skulle gå klart skolan och nu är jag snart där. Jag har en del människor att tacka för att jag faktiskt är där jag är idag, dem som trodde på mig och ville hjälpa mig. Är oerhört tacksam över det!


Bio och löpare

Jag kom iväg och såg på förhandsvisningen av filmen "Puss", vart lite bråttom men kom i tid ändå. Det var kanske inte den bästa och grymmaste filmen man sätt, men den funka. Både Alexander och Gustav Skarsgård har roller i den. Kommer på bio nästa vecka om jag förstod rätt. När jag kom hem låg W i sängen och kollade på Shrek den tredje som jag köpte till henne idag. Min mamma passade henne under tiden jag var iväg. Hon somnade tillslut till filmen.

Imorgon hoppas vi på fint väder igen, så att vi kan vara ute. Jag börjar jobba vid 18 och då tar min mamma henne, skulle egentligen ha börjar 15 men det vart ändrat, skönt! W har räknat ner dagarna tills hon ska springa nu, hon är verkligen taggad som jag skrev innan. Jag eller Andreas ska springa med henne, hon vill inte springa helt själv, men hon kanske ändrar sig. Idag när jag frågade så sa hon "jag ska fundera på om jag vågar springa själv eller inte, annars får ni springa med mig". Hon har även flera gånger sagt att det är JÄTTEVIKTIGT att vi hejar på henne. Det kanske blir en löpare av henne, vem vet.

Nu blir det som vanligt andra avenyn och att försöka sova.


Here comes the sun

Jag kunde inte somna förens tre inatt, det är tredje natten i rad nu jag inte kan sova. Sjukt jobbigt. Idag tänker jag gå och lägga mig samtidigt som W, då brukar jag somna direkt. Jag ska jobba några timmar imorgon så vill helst vara pigg. Djurgården som har träningsmatch. Snart börjar hockeyn!

Det blir nog inte skansen idag ändå, har kommit upp lite andra saker. W är lika glad ändå, hon badar just nu och visar hur man simmar, tror seriöst att hon kommer kunna simma i tidig ålder, hon vet hur man gör och kan ta sig fram, dock inte utan puffar.

Vi får se vad dagen mer har att erbjuda. Imorgon är det föresten fredag den 13, haha. Fast löning för mig!




Bittert

En sak är så kul med mig, bara för en timme sen var jag dunder trött men tänkte att jag kunde vara vaken ett litet tag till. Nu, när klockan börjar bli rätt mycket är jag inte ett dugg trött. Det är alltid samma sak, förstår inte varför jag ska tvinga mig själv till att vara uppe "en liiiiiten stund till", istället för att bara lägga mig direkt när jag är trött. Jaja, ska se på ett till avsnitt av andra avenyn, sen MÅSTE jag sova.



Du får mig att le som ingen annan kan

W somnade för natten för si så där en timme sen, jag har inte gjort något vettigt alls sen dess. Funderar på om jag ska lägga mig och se på några avsnitt av andra avenyn och sen sova jag också. Vi ska troligtvist gå på skansen imorgon men det beror helt på vädret, jag har inte sagt något till henne än, med risk för stor besvikelse om det inte skulle bli något. Annars hittar vi på något annat skoj! På lördag är det midnattsloppets "mini-mil" som gäller, W har tjatat sönder mina öron här hemma. Hon är så sjukt taggad, hon sprang ju Victoria loppet på Öland i år och det har hon nog berättat för alla jag känner. Ska bli kul att se iallafall, jag måste dock åka och jobba direkt efter. Tråkigt, men pengar är ju alltid bra att ha.

W har hunnit med att åka lite båt i sommar och till och med sovit över där, vilket var väldigt populärt.





PUSS PUSS PUSS

Kom på att det är imorgon! Vet inte om jag kommer hinna gå den, den börjar 18 och håller väll på till 20 något. Hinner jag inte så får jag väll ge bort min plats till någon vän, men hade varit kul att gå och se den. We will see...


Parkhäng!



En plutt

Jag (ser fett sur ut, jag vet) och min brorsson Vincent. Wilmas första kusin. Snart fyra månader. Blir dop den 4 september, försöker komma på någon bra doppresent.



Ungen med koll

- Men mamma, vi har fastnat i hissen, ser du inte det eller, sluta ta kort, fiiiixa det!!
- Oj, har vi? ja det hade vi visst, haha!


räkningar hit och dit

Har passat på att betala lite räkningar, trodde att min mobil räkning skulle ha kommit, men tydligen inte. Jag är en sån där som är sjuuuuuukt noga med att betala allt på en gång, får panik om det är en dag kvar och jag kommer på att jag inte betalt än, känns som att det ska bli något fel och att det inte ska komma fram. Förra året betalade jag en räkning men jag hade råkat skriva in fel ocr nr och helt plötsligt började det komma påminnelser även fast jag visste att jag hade betalat. Började nästan gråta för att jag trodde att jag skulle hamna hos kronofogden, haha! Det löste sig till slut när jag kontaktade dom och dom hittade felet. Men hellre nogrann än att vara en slarver ;)

W spelar lotto med min syster, bror och hans tjej. Hon är grym på att minnas vart rätt kort ligger, det är iallafall ett bra spel för att träna minnet. Även fast W redan har ett super minne, hon minns saker som vi gjorde förra sommaren och då var hon ändå bara två år, ibland säger hon även att hon kommer ihåg andra saker som vi gjort när hon var jätteliten. Jag läste någonstans att det är vid tre års åldern som man brukar kunna minnas saker även när man blir äldre. Det enda jag minns riktigt starkt är från när jag var fyra år och ramlade med min dockvagn och slog upp hela näsan... Inte så  trevligt.

Jag försöker att logga in på ABC gruppen för att avboka en studenttröja, har hittat en annan jag vill ha, vet inte ens varför jag beställde en tjocktröja när jag ändå aldrig använder det. Det går dock inte så bra. Känner att det kommer bli jäääääääävligt dyrt det här året när allt till studenten ska betlas. Bara min mössa går på 1200!

Nu ska vi ut!


God morgon

W vaknade runt nio idag igen, hon har alltså sovit mer än tolv timmar! Iförsig så sover hon aldrig middag längre och har inte gjort på ett bra tag heller. Hon somnar inte förens jättesent om hon sovit på dagen och det känns lite onödig. Så vi har precis ätit frukost, ingen av oss är direkta frukost människor, så vi är lite trögstartade.

Jag sitter och funderar på vad vi ska hitta på för något idag. Vädret är ändå rätt okej, inget regn iallafall. Känns jäkligt trist att större delen av sommaren har bestått av skit väder, förutom några få dagar i början. Jag känner mig lixom alldeles likblek och skolan börjar igen om exakt en vecka, är taggad på att avsluta sista året nu!

W kollar på barnprogram så jag ska se till att hinna fixa lite saker här nu innan hon börjar med sitt tjat ;)



Du håller mig kvar i nått jag lämnat, för länge sen

Melissa Horn – Vem lämnade vem

Jag älskar Melissa Horns texter.

Nu ska jag sova, godnatt!


bajs humor

Lina lär W det allra mest konstigaste sakerna. Går lixom inte att förklara, det måste upplevas. Kul är det iallafall.
W är även en tjej som alltid ger svar på tal.
Idag när vi hade ätit klart skojade Lina lite och sa:
- Har du bajs i brallan eller?
W började skratta och Lina frågar igen om hon har det, W säger då:
- Nääää har du bajs i trosan eller? haru det?

 



Älskade

Det gick fort, W orkade inte spela mer så nu ska vi se på film istället.
Måste bara berätta vilken klok unge jag har. Min syster sa till W att hon tyckte hon skulle raka av håret och att det skulle vara snyggt på henne (hon skoja med W när hon sa så). W's kommentar var "aa men om det är så snyggt kan du göra det först så lovar jag att göra det efter dig". Haha, den ungen kan man verkligen ha kul med. Har en del andra roliga kommentar att dela med mig som hon har sagt under dagen, men det får bli lite senare.


I loved you first

Det gick hur bra som helst på bion idag, W satt still och var tyst hela tiden. Var som sagt första gången hon var på bio. Efter det så lekte vi lite i parken och sen drog vi till liljeholmen och shoppade lite saker, W fick en ny lila byxdress, super fin, sen köpte Lina lite små saker till henne och hon vart så klart hur nöjd som helst. Till middag vart det donken lite snabbt och Linas mamma kom förbi. W är verkligen inte blyg alls längre, vilket är kul.

Nu tjatar W om att vi ska spela memorie, skriver lite senare.



Bio taaajm

W vaknade vid nio idag, härligt! Hon satte sig i soffan och ville se på shrek, ovanligt va? Vi är redo för att åka iväg och se på nya shrek nu. W är nog mest taggad, hon tjatar om att vi borde åka redan nu, men vi ska hoppa på Linas tunnelbana. Jag har lovat att hon ska få popcorn och cola, det är väldigt noga med att "det måste vara en sån där med sugrör, som man får på dakadonalds". Hon kanske inte alls gillar att gå på bio, jag är beredd på att hon kommer vilja lämna stället, men då har vi iallafall prövat på. Vi skulle gått på skansen men det är så dåligt väder, jag hopppas iallafall att vi ska hinna med det innan sommaren är slut.

Oj nu drog klockan iväg, dags att sticka! Hörs.



Rolig unge

Måste bara berätta en rolig konveration jag och W hade idag. Hon skulle sova och vi sa godnatt.
Jag- Godnatt, syns imorgon, jag älskar dig.
W- Godnatt, älskar dig också, men mamma du behöver egentligen inte säga det hela tiiiiiiden. Jag kommer ihåg att du gör det redan.
Jag- Men jag vill ju säga det, jag älskar ju dig! älskar älskar älskar.
W- Ja men jag vet ju redan det.
Jag- Jag säger det ändå, jag älskar dig, godnatt.
W- MEN MAMMMAAAAAAAAAAA!


nya tag

Kör en nystart. Insåg att det hade tittat in några oinbjudna gäster på den andra. Man tycker ju att man ska kunna skriva vad man vill och hur man vill (nästan), utan att behöva smutskastas. Men bloggvärlden har sina egna regler, här kastar folk skit hit och dit på varandra, något man får leva med. Jag tål kritik, så länge folk vet vad dom snackar om. Annars tycker jag att man kan hålla sin käft och sköta sitt egna liv.

Nog om det, Wilma sover och jag ska hoppa i säng jag också. Tänkte sätta på några avsnitt av andra avenyn först bara. Imorgon ska vi på bio och se Shrek. Det är första gången för Wilma, så vi får se vad hon tycker om det. Vill egentligen se den i 3D men det blir lättare för Wilma att se utan. Lina följer med så det blir skoj.

Godnatt.


Välkommen till min nya blogg!



RSS 2.0