- Onsdag

Våran morgon vart rätt stressig, trots att vi vaknade redan klockan sex, eller ja då tyckte iallafall Gustaf att vi skulle gå upp. Wilma vaknade av att Gustaf pratade så högt så hon kom in till oss också, så låg vi kvar i sängen för länge. Ch skulle åka till jobbet och Wilma skulle lämnas på dagis, vi hann iallafall precis i tid till allt. Wilma är inte direkt den snabbaste på morgonen heller, hon om någon kan sega som in i tusan. Man får säga till henne flera gånger, ibland när vi ska iväg någonstans måste jag säga åt henne en timme innan vi ska åka att hon ska sätta på sig kläder, då är hon ungefär klar tills det är dags att bege sig, hehe.
 
Nu är iallafall Wilma på dagis och Gustaf sover, själv sitter jag och slappar på balkongen. Ska snart ta tag i lite viktigare saker, men läste att det ska regna ikväll så lika bra att passa på att nyttja solen lite, vi vet aldrig när vi ser den igen annars. 
 
I helgen åker Wilma till Tallin, igårkväll pratade hon inte om något annat, berätta vad hon skulle packa ner, undrade vad man kunde göra där osv. Det blir roligt för henne.
Jag skulle också behöva komma iväg ett tag, önskar ibland att det bara var att åka, att man inte behövde tänka på allt som måste ordnas innan. Men just nu har vi ingen möjlighet, det krockar jämnt med jobb och vi har mycket annat vi måste priotera först just nu. Någon gång i framtiden...
 
Jag ska fixa iordning lite lunch nu innan Gustaf bestämmer sig för att vakna.
 
 
 


Postat av: Rebecka

Vad kul att hitta tillbaka, läste din förra blogg och vad kul att se att allt gått så bra..Roligt för Wilma att få resa lite.Åker hon med sin pappa då?
Hittade precis hit men kommer forsätta följa din blog

Svar: Vad roligt:) Nej hon åker med sin farmor och farfar, sen några andra från A´s släkt, det är för att fira en i släkten som fyllt år och Wilma ville gärna följa med. Kram
ebjf.blogg.se

2013-05-09 @ 22:03:45

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Vad vill du säga?:):

Kom ihåg mig?
RSS 2.0