- jobb

Mötet idag på jobbet gick snabbt, det var nästan så man kunde tycka att vi kunde ta det per telefonen istället, hehe. Vi kom väll inte fram till något speciellt, men jag ska börja jobba lite extra nu i mars redan, dock bara ca 3 timmars pass men det blir perfekt. Någon dag är 6 timmar men det löser sig. Ska få schemat imorgon men vet redan nu att några dagar kommer försvinna därifrån eftersom Ch jobbar, förhoppningsvist så har dom förståelse med det. Nu är bara frågan om hur man gör med föräldrapenningen? Jag måste ju ta ut några dagar för att gå runt och kan man ta ut halva dagar om man bara jobbar 3 timmar på en dag? Får nog ringa dit och höra.

Vi tog en promenad hem sen, var rätt fint väder ute men kallt, solen var iallafall framme. Hörde att snön ska komma tillbaka igen, hopplöst. Passade även på att handla och fasiken var skönt det var att handla tidigt, var i stort sätt ensam i hela butiken. Hatar att behöva trängas bland folk eller att kön till kassan är 7 meter lång.
Får nog börja storhandla och sånt tidigt på morgonen ;)Postat av: Style By Therese

Man ska kunna ta ut halva dagar om du bara jobbar 3 timmar. Man kan till och med ta ut fjärdedelsdagar om jag inte minns helt fel.

2013-02-28 @ 21:31:15
URL: http://stylebytherese.blogg.se/
Postat av: emelie

du kan ta ut halvdagar!

2013-02-28 @ 22:06:25

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Vad vill du säga?:):

Kom ihåg mig?
RSS 2.0