Happy happy

Sitter och kikar på massa bebis grejer på olika hemsidor, vill typ köpa allt! Mest av allt vill jag ha sängen, vi ska troligtvist få en men jag skulle vilja ha den redan nu för att se om den behövs målas om eller så. Ska köpa spöket laban eller tummen bäddset, så söta. Jag har typ glömt bort vad det är man behöver för nått, vissa grejer är ju inte speciellt nödvändiga att ha egentligen. Ska nog skriva upp det allra viktigaste.
Vill gosa bebis nuuuuuuuuu!

Igår var vi hemma hos Lina och fikade, det var skoj! Wilma var till en början jätteblyg men tillslut släppte allt och då busa hon på som bara den med alla. Hon hade bakat muffins helt själv också som hon tog med sig, så duktig.
Dom har en liten "trädgård" eller vad man ska kalla det, så i sommar hoppas jag att vi blir bjudna dit för lite grillning, hehe.

Jag sa ju förut att jag hoppades på att min chef skulle skriva på mina papper idag, men icke! Han sa att han måste kolla igenom dom för att se så att allt är "rätt" och sen påstod han att jag inte skulle bli godkänd och att det var alldeles för tidigt att skicka in dom nu ändå. Då kokade jag över, jag försöker verkligen med allt, har varit hur shysst som helst emot honom, hjälpt han med personal, skriva scheman, skött alla beställningar, ja ALLT. Det enda jag får tillbaka är skit, jag har till och med gått med på att jobba en bit in i juli för att det ska lösa sig med resten av personalens semester. Håller han på såhär så kommer jag sluta exakt den fjärde juli istället, men då sätter jag resten av personalen i skiten.
Okej, nää men jag ska sluta snacka om mitt jobb, låter verkligen som en bitterfitta i varje inlägg känner jag. Hehe.


Äntligen

Idag gjorde jag det! Berättade för chiiiifen. Och det gick väll bra, tror jag. Grejen var att jag hade tänkt ta det i lugn och ro men när jag fick reda på att han redan dragit när jag var på väg mot jobbet blev jag irriterad på att han aldrig är inne när man ska snacka med han, så jag smsade och sa att jag behövde prata med han idag innan lunch. Han kom iallafall, samtidigt som vi fick besök av miljö och hälsa som skulle göra en oanmäld kontrolll. Och jag vet ju att vår chef helst inte vill prata med dom, även fast vi inte fick några anmärkningar. Så jag sa det bara rätt ut, att jag skulle sluta i juli för att vi väntar en lillebror och att han behövde skriva på några papper till försäkringskassan. Han vart så sjukt chockad och jag förklarade för han att det inte funnits något tillfälle för mig att berätta tidigare, dels för att han aldrig är inne och för att vi redan haft problem med personal men det enda han sa var att vi skulle ta det på måndag för att han hade "bråttom". Jag hoppas verkligen att jag slipper tjata mera nu, papprena till försäkringskassan måste in senast nästa vecka, för att det inte ska bli krångel. Men det känns så otroligt skönt att ha det här sagt! Snart går vi in i vecka 25 och jag längtar bara ännu mer :)

Nu blir det hockey och massa fredagsmys!


Förvirrande

Blir galen på allt som har med försäkringskassan att göra, fattar zero. Så jäkla mycket papper och grejer som ska fyllas i. Måste nog ta mig tid att ringa dit för att få hjälp så att allt blir rätt. Min chef måste också fylla i papper om havandeskapspenning och jag vill helst ha allt sånt klart så snart som möjligt. Tiden bara rusar iväg men samtidigt känns allt så jäkla segt. Jag har rätt till att sluta jobba om mindre än bara två månader egentligen, med tanke på vad jag jobbar med. Men jag ska försöka jobba juli ut, något som tyvärr känns rätt så omöjligt just nu. Ska prata med min chef och komma med förslag om att jag kanske kan få slippa alla kvällspassen under sommaren och endast jobba dag tid, blir lite kortare dagar då.

Såg nu att klockan blivit alldeles för mycket, måste hoppa i sängen för att få några timmars sömn innan det är dags för jobb igen.

Har ni smakat den här nya lokan föresten? Med jordgubb och lakrits. Alltså, så sjukt god.
Bästa någonsin, den här och päron, mums!


- Kärlek är förmågan och viljan att låta de människor du bryr dig om vara vad de väljer för egen del, utan krav på att de ska tillfredställa dig.


Wilma var med min familj igår och sjösatte båten medans jag jobbade. Kusinen var också med, så dom fick busa lite, de är så fina tillsammans.
Vi ska strax (eller inte riktigt än) bege oss ut till Nynäshamn för lite läkar besök.
Hoppas ni får en fin dag :)


Storasyster

Wilma hade skickat brev till lillebror i veckan, hur sött??
Hon längtar verkligen, får ofta höra att hon vill att tiden ska gå fortare.
Fina, fina Wilma <3Lycklig tjej

Stora tjejen som precis lärt sig cykla utan stödhjul på sin nya cykel, ni kan ju gissa hur stolt hon är.
Har tyvärr inga bra bilder.-Ju större motstånd vi stöter på, desto mer energi utvecklar vi för att ta oss igenom.

Jag har mått piss senaste veckorna, inte så att jag varit sjuk men mått riktigt dåligt. Känt mig gråtfärdig för minsta lilla och jag vet inte hur många gånger jag velat lägga mig under täcket och bara gråta. Var inne på coop för att handla och fick panikångest och bröt ihop totallt. Samma sak på jobbet, vet inte hur många gånger jag varit nära på att rusa där ifrån. Dessutom har jag drabbas av sömnproblem, vaknar flera gånger per natt.
Usch det har verkligen inte varit roligt, nu känns det bättre och jag hoppas det förblir så också.

Var hos barnmorskan i måndags och fick lyssna på hjärtljuden för första gången, mysigt. Wilma var med och det verkligen lyste om henne, hon är så stolt. Järnvärdet är nere på botten som vanligt, så det blir att knappra tabletter. Allt annat var som tur var bra iallafall.

Här är magbilden från vecka 23, den vänstra, den högra är från samma vecka fast med Wilma. Tyckte det kunde vara roligt att jämnföra, magen ser ju annorlunda ut nu iallafall, mer spetsig. Ska bli kul när vi börjar mäta magen nästa gång, med Wilma fick jag inte sådär jättestor mage. Lina som är i vecka 30 har ett SF mått på 31 tror jag hon sa, när jag var som störst hade jag 34, hehe.


RSS 2.0