Härligt

Lägger upp lite bilder från min student, lite sent men ändå. Jag hoppas på att få lite fler bilder från andra snart. Förövrigt så var studentdagen helt underbar! Även fast det regnade, under lunchen så spöregnade det till och med ute och vi tänkte shit, men alla var glada ändå. Det var sjukt mycket folk och när vi skulle springa ut kom man typ en meter innan alla människor stod ivägen, haha. Flaket och mottagningen var sjukt bra. Tack igen till er som kom. Fina presenter fick jag också. Jag har inte riktigt förståt att skolan faktiskt är slut, tänker hela tiden att jag har sommarlov och att jag ska komma tillbaka igen till hösten, men nej nu börjar det riktiga livet. Kommer sakna alla i Globen grymt mycket, bästa skolan. Som de flesta andra säger, studenten var en av de roligaste dagarna i mitt liv. <3För jag har tagit studenten!

Får skriva mera senare, ska iväg nu. Jag börjar jobba på idag också, så inget sommarlov här inte. Studentdagen var iallafall grym. Tack till alla som var med och firade, ni är bäst!


STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så grymt taggad. Idag tar jag studenten, 14 års skola för mig är nu över! WOOP! Jag kunde typ inte sova inatt, vaknat flera gånger och när jag skulle upp märkte jag att jag blödde näsblod och frös som fan, fräscht. Hade en hejdundrandes huvuvdvärk också så tog en alvedon. Men det hindrar inte mig för att ta studenten.
Ska möta upp Sofie i Liljeholmen halv 9 och sen några andra i Gullmars, så ska vi iväg och ha champagnefrukost.

STUDENTEN STUDENTEN STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH!


Sent inlägg

Fick nyss reda på att jag ska jobba i globen imorgon, hade helt glömt bort att jag sökt pass, trodde jag avbokat allt. Och imorse ringde Långbro mig och frågade vart jag var, även fast jag inte stod uppskriven på schemat dom gett mig, dubbelkollade dessutom senast och då skulle jag börja igen den 10 juni. Knasigt det kan bli.
Jag som hade sett fram emot en ledig helg.
Imorgon kommer förhoppningsvist Wilma hit också, men vart lite strul nu när jag tydligen ska jobba.
Vi ska baka och fixa lite inför studenten och på måndag blir det nog att besöka smaka på stockholm men Jenny och Kim.

För att du är så söt, älskade!Solig dag

Jag gick upp åtta idag, skulle ringa ett samtal och efter det så kunde jag ändå inte somna om. Lika bra det, vill inte missa de fina vädret ute! Har fixat lite och ska snart sätta mig på balkongen och försöka sola lite, så kanske jag slipper solariumet, höhö. Senare idag ska jag förhoppningsvist få lite andra saker fixade, inför studenten och så. Jag har fortfarande inte hittat en klänning jag vill ha, har köpt två stycken men ingen som jag är nöjd med. Ena beställde jag från nätet och den såg förjävlig ut i verkligeheten och ena i stan, men hann aldrig testa den och gjorde de hemma istället, den är väll okej men vill ha en annan. Dessutom är min studentmössa för liten, haha! Men den får duga ändå.

Tänkte inte skriva så mycket mer, ska sätta på mig bikini och sätta på mig balkongen. Hörs!


Wilma blev en clown när happy meal firade 25 år:)RSS 2.0