God jul

Vi har haft en super mysig jul. Wilma var så otroligt stolt över sina julklappar, hon sa flera gånger "jag förstår inte hur ni kan ha köpt såhär fina julklappar till mig, precis allt jag önskat mig". Tomten var däremot ingen hit, hon ville absolut inte hälsa, sitta i knät eller ens ta emot sitt paket. Hon vart nog rejält chockad, men när tomten gick så öppnade hon sitt paket och såg att tomten hade hört hennes önskan om att få en gående häst, fast i en annan färg men hon sa att det inte gjorde något utan att den var fin endå och var hur glad som helst. En lyckad jul kan man säga :)

Nu är det dags för mig att jobba, hoppas på en lite lugnare vecka än den förra :)

 En vinter utan snö

Livet rullar på, jobbar och sliter som vanligt, nej men allt är bra. Trivs sjukt bra på jobbet nu, börjar få in det där med beställningar och så bra nu eftersom jag fått det ansvaret delat med Sofie, ibörjan var det verkligen big no för mig, ville inte ha ett sånt stort ansvar. Även jag som får lära upp alla nya eftersom jag är den som jobbat där längst av alla typ, haha. Idag lärde jag Sofie hur man öppnar på morgonen, gick bra, hon är en riktigt stjärna den tjejen. Imorgon blir det jobb från 11 till 22, extra julöppet! Fick föresten en tidig julklapp ifrån chefen, 500 kr på Mango, sjukt snällt.

Glömt berätta om Wilmas lucia, vi kom ju hem den 12 på kvällen så vi bestämde att jag skulle sova i nynäs för att vi skulle slippa åka hemifrån kl 5 på morgonen. Wilma tjatade hela veckan i Spaninen om att hon skulle vara tärna på lucia och övade flitigt på alla sångerna varje dag. Hon var riktigt förväntansfull och lite nervös precis innan och jag var beredd på att hon bara skulle stå där och inte sjunga så mycket, men hon var precis tvärtom, sjöng högt och såg jättestolt ut, min fina tjej. Förra året sjöng hon knappt ett ord utan stod mest bara längst fram och kollade på alla. Hon har växt så mycket på ett år, är fortfarande blyg men det gäller att berömma och pusha henne så mycket som möjligt och få henne att våga, för när hon väl gör det så blir hon så otroligt stolt efteråt och jag blir såklart ännu mer stoltare över att se hur fantastisk hon är. Typiskt nog så dog min kamera på morgonen så jag fick bara en enda bild som är tagen med mobilen innan vi gick till dagis, lite synd.

Det blir även ändringar nu över julen, egentligen skulle hon fira julafton hemma hos Andreas men han är tvungen att jobba så vi bestämde att jag ska ha henne över julen istället och att hon firar där hemma på mellandagarna. Men jag klagar inte, hade nästan gett upp det där med att fira julafton eftersom det inte är samma sak när det inte finns barn i närheten.

På fredag blir det att handla de sista julklapparna, jag är ute i tid som vanligt, hehe. Jag har en grej kvar till Wilma som jag vet att hon verkligen vill ha, jag hoppas bara att den finns i hennes storlek nu annars får det bli en födelsedagspresent, hon fyller ju endå år i januari. Det är iallafall en Rapunzel klänning som hon tjatat om i en evighet nu, haha.

Nej nu blir det att hoppa i sängen så jag är pigg imorgon. Natti.


Ena bilden tog Andreas med sin mobil :)Fuerteventura 11

Nu är vi hemma igen. Vi har haft en jättebra vecka i Spanien, lite otur med vädret men annars var allt superbra, skönt att bara få komma bort ett tag också. Massa skoj har vi gjort. Vi kom hem i måndags och hade oturen att lämna arlanda utan bagage, Wilma vart såklart jätteledsen över att just hennes väska hamnat på fel plan, men de ringde redan dagen efter och kom hem och lämna tillbaka allt, som tur var! Bjuder på lite bilder, tog över 700 st:)


Åker mot varmare bredgrader

Att blogga går inget vidare, speciellt inte när man knappt har en fungerande dator även fast jag har blogg.se inlagt i mobilen, men tycker det är segt att blogga därifrån. Sen så har jag inte så mycket tid, jobbar en hel del. Det har blivit så mycket bättre på jobbet, är till och med kul att jobba. Nu har även Julia och Sofie börjat där, hehe. Julia jobbade där innan men slutade nästan direkt när jag började och jag tog hennes plats. Men nu är vi alla samlade och det är skitskoj. Lite tråkigt bara att Stella slutade idag, det var lixom hon som fick mig att jobba kvar. Men jag hoppas att hon ändrar sig!

Idag har vi här hemma haft lite resfeber, eller mest Wilma. Hon är lite smått nervös men tycker ändå att det ska bli spännande. Hon gick frivilligt och la sig super tidigt ikväll och det händer inte ofta nu för tiden, haha. Planet går vid sju imorgon tror jag och vi ska åka härifrån klockan fyra. Wilma tycker det är galet att vi ska upp mitt i natten och berättade att hennes pappa och farfar brukar åka till jobbet mitt i natten.
Jag kan däremot inte sova även fast jag är sjukt trött, förhoppningsvist kanske det blir en liten blund på planet.

Jag har hunnit med en del sen senast, var på läkarbesök med Wilma och pratade lite. Vi passade även på att mäta och väga henne, hela 114 cm är hon nu! Min stora tjej. Växt 8 cm på 9 månader, det är inte illa.
Dessutom har jag fått reda på en sjukt rolig nyhet, är superglad! Men kan inte berätta något ännu, eftersom det är hemligt fortfarande.

Det var väll allt för den här gången, kanske blir något blogginlägg från Spanien och jag får igång det trådlösa internet, annars lovar jag att uppdatera med bilder när vi är hemma.
Ha det bra så länge!


RSS 2.0