- 121212

Glömde skriva hur mycket Gustaf vuxit sen senast, 6280 gram och 60 cm lång. Stora killen nu. Nästa besök är om en månad igen, först skulle vi inte tillbaka förens februari men ville komma nästa månad också för att väga och så. Känns som dom dragit ner på tiderna, tyckte jag hängde på BVC rätt ofta med Wilma när hon var liten.

Idag har vi bakat lite mera julgodis, eller jag passade på när Gustaf sov. Han har en sovstund på förmiddag då han sover lite längre i sträck. Sen blir det mer korta powernaps bara.

Imorgon är det lucia, kl 3 på Wilmas dagis. Skönt att det är på eftermiddagen den här gången :)

Vit ischoklad och trillingnöt!



Postat av: Anna

Man brukar gå lite mer sällan med andra barnet. Plus att du är lite äldre nu, vilket gör att BVC känner sig lite tryggare med all släppa på kontrollen. Se det som en komplimang, det betyder att du tar hand om din son på bästa sätt och att BVC-sköterskan känner sig trygg :)

2012-12-12 @ 19:53:27
Postat av: Ina

Men, hur gör man trilingnöt? Det är ju det godaste i alladinasken!

Svar: Man rostar hasselnötterna och lägger dom i en kökshanduk efter och gnuggar bort skalet, smälter 200 gr Marabou chocklad och lägger ner nötterna, sen delar man upp dom 3 och 3 och låter torka på bakålåtspapper, sen doppar man i chokladen igen, låter torka sen sist ringla på lite mer choklad :) jättelätt och gott :D ska göra fler för dom tog slut fort ;)
ebjf.blogg.se

2012-12-13 @ 10:50:41
URL: http://innehosina.wordpress.com

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Vad vill du säga?:):

Kom ihåg mig?
RSS 2.0