- sjukling

Min plutt åkte på feber igår efter sprutan och vart jätteledsen. Innan vi skulle sova gav jag alvedon och sen sov han hela natten. Idag är det bra än så länge, får hoppas att febern försvunnit helt.
Vi är iallafall på väg till Lina och Hugo nu och Gustaf somnade precis i vagnen igen.

På torsdag ska vi till Wilmas dagis och kolla på hennes sista lucia, det blir skoj. Fick reda på att dom ligger i magsjuka där hemma nu så hoppas det försvunnit tills då. Vart lite orolig över att det var Wilma som skulle smittat men då borde dom fått det tidigare, läste att man drabbas inom 48 timmar.

Gustaf har börjat skratta högt nu, så sött! Låter så himla roligt :)



Postat av: Anonym

Hur snabbt man drabbas beror på vilken form av magsjuka. En del smittar 72 timmar efter sista symtom, och tar lika lång tid på sig innan de bryter ut. Hoppas att det är samma magsjuka som ni hade, så att ni inte får en ny. (Bör inte W vara hemma från dagis förresten, om det går magsjuka i hennes familj?)

Svar: Troligtvist vinterkräksjukan. Wilma var hemma från dagis 4 dagar, varav 3 då hon var helt symntomfri och enligt vårdguiden burkar man bli immun ett tag och hon behöver inte vara hemma från dagis så länge hon är frisk :P
ebjf.blogg.se

2012-12-11 @ 21:56:01
Postat av: Anonym

Inte konstigt magsjukor går ruuuunt ruuunt när folk resonersr så. Hon bär på smittan fast hon är frisk!

Svar: Konstigt att läkaren sagt att det är okej isåfall. Men men, ingen mer som är sjuk..
ebjf.blogg.se

2012-12-12 @ 21:50:49
Postat av: Malin

Är nog bäst att du plastar in henne helt och håller henne hemma en månad! :O Hahahha ;) <3

Svar: Haha eller hur xD
ebjf.blogg.se

2012-12-13 @ 04:42:17
URL: http://larsson.blogg.se
Postat av: Anonym

Vilken läkare säger så? Kommer du in på en avdelning på sjukhus och de går vinterkräksjuka hemma så får du ett eget rum! De är ju en kontaktsmitta och har hon tagit i personen i fråga har hon de förmodligen i kläderna. 48tim är de rimligt för att inte smitta andra. Immun är du i ca en vecka efter att du haft det och aldrig mot vinterkräksjukan, de gäller bara "vanlig" magsjuka

Svar: de har sagt att det är ok! Hon var ändå inte på dagis den dagen de vart sjuka. Orka sitta och tjafsa, dessutom anonymt..
ebjf.blogg.se

2012-12-13 @ 10:28:04

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Vad vill du säga?:):

Kom ihåg mig?
RSS 2.0