Söndag

Igår var det dop, W hade på sig sin "dopklänning" som hon kallar den, en blå jättefin. Hon skulle ha ett par glittriga ballerina skor men dom var för små så det fick bli gympaskor. Dom öppnade aldrig presenterna där så kunde inte ta någon bild. Men vi köpte iallafall en personlig bok som handlar om Vincent. Jag och min bror har också en varsin sån från när vi var små. På kvällen hade vi lördagsmys, W hade bestämmt att hon skulle ha en liten chipspåse, tablettaskar och cola på glasflaska, så hon fick det. Vi somnade rätt så tidigt, W var rätt så trött efter dopet där hon sprang runt och busade.

Idag har vi spelat memorie, byggt massvis med olika puzzel och övat på att skriva. Jag har försökt lära W skriva hennes namn men det går väll sådär. Hon vet iallafall vilka som är hennes bokstäver men hon vet forfarande inte riktigt hur hon ska skriva. W, I och L går bra, men M och A är lite svårare. Fast hon är ju inte ens fyra år så hon behöver ju inte kunna skriva heller. Det är mest en kul grej och W tycker det är roligt när man berättar vad det finns för olika bokstäver och vad man kan skriva med dom.

För ett tag sen kom hennes farmor och hämtade henne här. Så nu vart det ensamt. Ska se på en film och ta det lugnt. Praktik som vanligt imorgon.




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Vad vill du säga?:):

Kom ihåg mig?
RSS 2.0