Lördag

Idag har vi besökt Lina och Jimpa. W var blyg i kanke några minuter sen busade hon på för fullt med Lina, hade brottningsmatch och allt vad dom höll på med. Hon ville inte riktigt gå därifrån och när vi tog tunnelbanan för att hämta ut ett paket var hon sur. Ingenting dög, allt och alla var dumma, glassen hon fick var äcklig, ja precis allt var fel enligt henne. Fick bokstavligt sagt släpa henne hem igen men när vi kom hem vart allt bra igen. Vi åt middag och nu på kvällen har vi kollat på lite olika filmer och pratat. Handlat lördagsgodis hann vi med också. Nu börjar hon bli trött och vi ska lägga oss och berätta sagor, hon älskar när man hittar på egna, speciellt om dom handlar om henne.

Får se vad morgon dagen har att erbjuda, något skoj ska vi nog hinna med innan hon åker till Nynäshamn igen. Hon kommer redan på torsdag nästa vecka så blir extra ledigt för henne, fast iförsig så går hon nästan aldrig på dagis på fredagar. Vi har ju fått ett helt nybyggt dagis precis utanför oss och hon tjatar hela tiden om att hon vill börja på det och ha två dagis (enligt henne har hon redan två eftersom hon räknar sitt gamla dagis som hennes också). Haha.

Två bilder från igår när lille Vincent var här. W är helt tagen av min bror Alex och Vincent. Idag när hon var sur sa hon att hon skulle åka till dom istället för att dom var mycket snällare än alla andra här. Alltid när dom är här busar hon bara med Alex hela tiden, det är kul.




Postat av: C

Vilken tur att hon har en lillebror som är så liten då, hon måste ju tycka att det är jätte kul!

2010-09-12 @ 18:38:59
Postat av: Emelie

Ja! Hon älskar bebisar och alla hon träffar blir "hennes" som hon säger :)

2010-09-12 @ 18:43:02
URL: http://ebjf.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Vad vill du säga?:):

Kom ihåg mig?
RSS 2.0